2777
2789
عنوان

خواهر بزرگترم پنج شنبه هفته دیگه ازدواج میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1798 بازدید | 109 پست
وای انشالا خوشبخت بشه ولی من خیلی متخصص دیدم که با متخصص ازدواج کردن و تهش طلاق شده ،،خیلی خیلی موار ...

من اصلااااا راضی به طلاق خواهرم نیستم

از ته دلم امیدوارم خوشبخت بشه

از رفتار والدینم ناراحتم همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شما کار زیاد میکنی، کوزتی میکنی،، ب درست میرسی؟؟؟؟ چرا وقتی قدرتو نمیدونن، شدی کوزت خونه؟؟؟؟؟ احس ...

طبیعتا انرژی ازم میگیره و روی درسم اثر میذاره

چون کار نکنم مامانم کتکم میزنه  {شوخی نمیکنم}

عربدههههه میکشم سرم

سمتم چیزی پرت میکنه

بابام از اون بدتر

پ.ن:پدر مادرم هر دو ضعف اعصاب دارند اما حاضر به درمان نیستن

مگه چیکار میکرد این شیش سال

هر دفعه که خواستگار میخواست بیاد کلیییی جیغ داد میکرد و وسیله میشکوند و باج میگرفت

پدر مادرم چون عاشق پزشک هستند به اون چیزی نمیگفتن و سر من و داداشم خالی میکردن

آره راست میگیبرای همین برای اون چپ و راست کیف و کفش چرم میخره

توقعات بچه ها در یه خانواده همیشه باهم فرق داشته من خودم همیشه زیاد از پدرمادرم چیزی نمیخواستم ولی خواهرم میگرفت ازشون اونام نسبت به توقعات بچه ها رفتار متفاوتی دارن.

طبیعتا انرژی ازم میگیره و روی درسم اثر میذارهچون کار نکنم مامانم کتکم میزنه {شوخی نمیکنم}عربدههههه ...

دوبار پرت کنه.. ببینه چسبیدی ب درست... هیچی نمیگه دیگ... خوبه والله.. 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

توقعات بچه ها در یه خانواده همیشه باهم فرق داشته من خودم همیشه زیاد از پدرمادرم چیزی نمیخواستم ولی خ ...

من میگفتم میخوام

همیشههههه میگفتن خواهر بزرگترت واجب تره

برای اون میخریدن؛بعدش میگفتن پول نداریم

میخواستاینا همه اداش بود تا باج بگیرهو همیشه موفق هم میشد

همینا که این رفتارا هم دارن از من وشما هم خوشبخت تر میشن هرچی مظلومتر بدبخت تر نمیدونم حکمت خدا چیه ماها که قانع مظلومتر هستیم بیشتر عذاب میکشیم 

چرا خوشحال نیستی؟ 

من حاضرم خواهرم خوشبخت باشه من هیچی نداشته باشم 🫠

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
منم دانشجو دکتری هستمبیسواد نیستمرشته م هم خیلی خوبهاما خب پزشک نیستم

ای بابا ..همیشه یه بچه توی خونه نقش حامی رو داره برای همه ...یعنی همه چی گردن همون یکنفره و وظیفه اون شخص میشه ..حتی پدر و مادر هم نسبت به کارهایی که میکنه دیگه احساس وظیفه بودن رو دارن...یعنی وظیفه اون بچه اس ...ولی حالا بچه ای که با زور همه چی رو بخواد عزیزه ...کاری از دستت برنمیاد عزیزم جز اینکه برای موفقیت خودت بیشتر تلاش کنی و بری سرکار و ازدواج موفق تری داشته باشی