2777
2789
عنوان

کسایی که تازه جهیزیه خریدن یا دارید میخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 63 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لباسشویی و ظرفشویی خودتون هم راضی هستید؟

من لباسشویی رو استفاده کردم بله

ولی ظرفشویی هنوز استفاده نکردم نمیدونم باید چی بگم ظاهرش که خوبه😂

یخچالم از بابت دوو خیالت راحت باشه خوبه من باز یکی از عمه هام سه درشو داره بعد شش سال هنوز نه صدا داره نه لرزش تعمیرم نشده

منم خودم چهاردر گرفتم ایشالا که اینطوره هنوز استفاده نکردم 

چون یک ماهی خونه همسرم زندگی میکنیم

اینم اصلا قابل اطمینان نیست من رفتم بخرم اتفاقا گفتن فقط یخچال الجی رو میشه تضمین کرد بقیشون اکثرا ق ...

من تمام جهیزیمو همونجا گرفتم همشون درجه یک و عالی هستن یعنی یک درصد این چیزایی ک بالا میگن در عرض 6 ماه براشون رخ داده من برام رخ نداده خداروشکر 

اتفافا منم یه گاز ایرانی خریدم مارک نوژن دومین استفاده برق یه مجتمع کامل پرید سرش و جوجه گردونش و چراخ داخل فر سوخت 

با توجه به این چیزایی دوستان میگن برو بندر عباس شهر گچین همشو خارجی بردار خیلی بهتره

گارانتی دارن ؟ 

آخه از تهران بکوبی بری اونجا بخری سخته 

یه بار رفتیم از قشم کلی وسیله برقی ریز خریدیم ، الان هر کدوم خراب میشه نمایندگی نداره که بریم درست کنن

بنظرم اینجا دارن دیگه خیلیا الکی بدگویی میکنن😂

اینجوری نیست ما یخچالمون ایرانی نیست خیلییی پولش همون هفته اول ۲ بار خراب شد 

لباسشویی دوو داریم عالی اصلا خراب نشده 

شانسیه بیشتر

اینا که گفتید وارد نمیشن که ، گارانتی دارن؟ لطفا قیمت و جایی که خرید کردید هم بگید

کدومش وارد نمیشه ؟ توی تمام پیجای ک من دارم واسه بانه همشون هست عکس اوناییم ک دارم میزارم خیلی وقته باز شده جلوش من یخچال و لباسشویی از بانه گرفتم 

گارانتی دارن ؟ آخه از تهران بکوبی بری اونجا بخری سخته یه بار رفتیم از قشم کلی وسیله برقی ریز خریدیم ...

نه قطعا گارانتی نداره اگه داشت ک با قیمت جنس ایرانی در نمیومد..

برای من هیچکدوم خراب نشد ولی میدونم نمایندگی دارن

من تمام جهیزیمو همونجا گرفتم همشون درجه یک و عالی هستن یعنی یک درصد این چیزایی ک بالا میگن در عرض 6 ...

میگم که شانسیه دیگع

اتفاقا من رفته بودم بعد یه اقایی داشت ماشین لباسشویی تعمیر میکرد یه قطعشو آورد بیرون گفت ببین این باید مثلا فلان جور روش نوشته باشه

بعد یه حرف e رو a نوشته بودن گفت مشتری نمیاد دل و روده ماشین لباسشویی رو بریزه بیرون که بریزه هم ماوجه این تغییر ریز نمیشه ولی این کار اماراته نه المان فقط بدنه از المانه

ایرانی بگیری شاید جهیزیه برده باشی ولی شوهرت باید همشو عوض کن ایرانی اصلا بدرد نمیخوره تا ب الان ندی ...

جهیزیه نمیبرم 🥲🥲

همه وسایلام ترکیده میخام عوض کنم ولی نمیدونم چه مارکی از کجا بخرم ، داداشم رفت از بانه یخچال و تی وی و جاروبرقی ال جی خرید ولی ما نه وقت بانه رفتن داریم نه شوهرم وقت داشته باشه نمیاد بانه خرید 

شما فکر نکن گارانتی هم داشته باشه قشنگ پاسخگو هستن.باید صد دفعه زنگ بزنی تا بیان.بعدم برای ظرفشویی پاکشوما به من گفتن اینجا درست نمیشه، باید بیاریش دفتر درست کنی.(یعنی شما فکر کن حداقل یه ملیون هزینه کارگر و وانت میشه تا ببری دفترشون) و اصلا هم گردن نمیگیرن

تازه اگه نگن قطعه از خارج باید وارد کنیم و برو تا توفیقت بشه…

میگم که شانسیه دیگعاتفاقا من رفته بودم بعد یه اقایی داشت ماشین لباسشویی تعمیر میکرد یه قطعشو آورد بی ...

من راستش راضیم و به نظرم همون جنس هنوز از ایرانی های بی کیفیت ما بهتره 

شما فکر نکن گارانتی هم داشته باشه قشنگ پاسخگو هستن.باید صد دفعه زنگ بزنی تا بیان.بعدم برای ظرفشویی پ ...

اسنوا دوو نمایندگیش خیلی اوکیه ولی زنگ که میزنی همون روز میان اینایی که میگین نیست البته شاید شما شهرای دیگه باشین