2777
2789

ربط گوز به شقیقه

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

به اسم ربطی نداره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرت رو قبول دارم چون اسم روی شخص خیلی تاثیر داره

همه میگن که وقتی میخوای اسم واسه بچه ات انتخاب کن یه نگاه به دور و اطرافت بنداز بعد اسم انتخاب کن

مثلا یکی از فامیلای ما اسمش زینب بود عوضش کرد آدم های مذهبی بودن اما خب زینب یعنی رنج کشیده و بار منفی داره بعد اینکه اسمش رو عوض کرد زندگیش خیلی خیلی خوب شد

سر کار رفت با حقوق۴۰ میلیونی و خیلی کارا توی زندگیش درست شد

ما یه امیر داریم خداشاهده که مظلوم تر و بی حاشیه تر و سر به زیر تر ازش نیست😂اسم این بنده خداها بد ش ...

منم چند تا از نزدیکانم علی و ممد و امیر هستن

امیر خیلی بچه مثبت

واویلااااا از علی

ممد هم یکم لاشی