2777
2789

اطرافیانم همینجوری دارن به خودشون میرسن دندونا کامپوزیت گوشی آیفون و فلان وبهمان 

درحالی ک شوهراشون یا کارمند آن یا حتی بیکار 😑اونوقت ما موندیم  تو خرید یه لباس زمستونی ساده 

شوهرمم کارمند 

از کجا میارن جدی 

فک کنم ما فقط داریم فقیر میشیم بخدا عجیبه 

مثلا دختر  عمو مامانم شوهرش بیشتر اوقات بیکاره یا میره سوخت کشی از این ماشین شوتی ها داره 

بعد دارن خونه میسازن خفن و دختره هم همینجوری داره هر روزرببشتر به خودش میرسه  و خرجای گرون 😐🤨

عجیبه

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

فقیرا فقیرتر 

ثروتمندان ثروتمندتر

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقیرن 

اونی که دندوناش خرابه و به جای درست کردن دندون می‌ره لب پرتز می‌کنه یا کامپوزیت می‌کنه که صورت مسئله پاک شده 

فقیره!

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

یکی بود یه حرفی زد قفل کردم
گفت مردم که توی شکممون رو نمیبینن، چیزی که تنمونه رو میبینن
خیلیا، نه همه، خیلیا، از پول خونه و ماشین و غذا ی خوب و سلامتی میزنن و میدن به موبایل برند و لباس و ..
کامپوزیت دندون هم یه چیز خوب نیست ولی برای پز دادن و قشنگ شدن یهویی خوبه :)

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یکی بود یه حرفی زد قفل کردمگفت مردم که توی شکممون رو نمیبینن، چیزی که تنمونه رو میبیننخیلیا، نه همه، ...

اخه دارن خونه هم میسازن خونه هم میخرن 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
فقیرچون در شرایط ناامن اقتصادی مردم جشن های بزرگ تر میگیرنتفریح های بزرگتر میکننمصرف گرا تر میشن

دقیقا نمونش هنده 

مردمش اکثرا فقیرن ولی کل ساقه دستش طلاعه 

ازون ور هرچی طرف پولدار تره ساده تر و غیر تجملاتی تره

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ