2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

44 بازدید | 10 پست

سلام دوستان وقت بخیر،برای کنکور خودم چطوری برنامه بریزم که بتونم رتبه خوبی بیارم و اصولی درس بخونم؟

هر کی لطفا اطلاع داره کمکم کنه.🙏🏼

یازدهم هستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تجربی

مشاور دارم برنامه اصولی بهم نمی‌ده.

بیش از حد توانم بهم برنامه می‌ده اصلا پیگیر نیس،نه گزارش کارمو تحلیل می‌کنه نه چیزی فقط می‌گه ممنون.

بخونم نخونم فرقی براش نداره.. واقعا زمانم داره می‌ره نمی‌دونم چیکار کنم.

مشاور دارم برنامه اصولی بهم نمی‌ده.بیش از حد توانم بهم برنامه می‌ده اصلا پیگیر نیس،نه گزارش کارمو تح ...

برنامه نوشتن سخت نیست که‌‌.. من دوران کنکور کلا خودم برنامه می‌نوشتم. 

ولی اگه فک میکنی نیاز به یکیو داری پیگیرت باشه گزارش کارتو چک کنه من میتونم مشاوره بدم بهت^^

موفق باشید،سال چند؟چه مقدار هزینه می‌گیرید؟

سال اول

هزینه چی؟ :)

اگه منظورت شهریه ست پول نمیدم دولتی میخونم

اگه هم منظورت حقوقه دانشجو های دندون فقط سال آخر حقوق میگیرن اونم در حد ماهی ۴ تومن کلا

سال اولهزینه چی؟ :)اگه منظورت شهریه ست پول نمیدم دولتی میخونماگه هم منظورت حقوقه دانشجو های دندون فق ...

نه منظورم این بود ورودی چه سالی هستید؟

امسال قبول شدید؟

و منظورم از هزینه،هزینه مشاوره بود.

نه منظورم این بود ورودی چه سالی هستید؟امسال قبول شدید؟و منظورم از هزینه،هزینه مشاوره بود.

اها شرمنده متوجه نشدم :))

بله ورودی ۴۰۳ ام

قابلتونو نداره ماهی ۶۰۰ تومن، میتونین یه هفته امتحانی مشاوره داشته باشین اگر راضی نبودین هزینه رو برمیگردونم

برای اعتمادتونم عکس کارنامه کنکور، رتبه و قبولی و.. میتونم تلگرام براتون بفرستم