2777
2789

ببخشید من روم نمیشه از کسی بپرسم،گفتم اینجا بگم شاید کسی این مشکلو داشته باشه

ممنون میشم بعد گزارش بزنید

شماهم خوابای جن..سی میبیند؟

تقریبا 3سال پیش برای اولین بار به اشتباه تو ی ربات تلگرام عضو شدم،و کلیپای ...داشت،برای اولین بار ک دیدم،ی حالت خوبی داشت،من واقعا هیچ کاری با خودم نکردم،فقط با دیدن اون کلیپ این شکلی شدم،بعدشم ی چنبار از سر کنجکاوی دیدم،و بعدش تموم شد،اما من گاهی وقتا خوابای بد میبینم،گاهی وقتا این اتفاق تو خواب برام میوفته،

عذر میخوام،ینی فک کنم...میشم،بازم فقط تو خوابه و هیچ مایعی نیست..

الان ینی ار...ضا میشم تو خواب؟من چیزی از این موارد نمیدونم

19سالمه،هم احساس گناه دارم

این اتفاق هم دقت کردم بیشتر چن روز قبل از پریودیم رخ میده یا وقتی ک خیلی عصبانی میشم و استرس دارم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

اگر بعدا این تاپیکو گزارش میزنن تا بگم
بله منم میدیدم یه مدت و حتی الان خوابای دیگه هم میبینم و بله لذت بردن هم هست داخلش
دیگه اون کلیپ ها و فیلما رو نگاه نکن
موقع خواب قبل خواب فکرت رو خالی خالی کن..باز باز مثل یه صفحه سفید ، داخل خواب ارضا شدن بعضی موقعا بخاطر فشار جنسی زیاد هم هست ، محض احتیاط اگر دیدی ارضا شدی یه غسل برو..
اگر هم نه که هیچ
😅 احساس گناهت طبیعیه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا؟احساس میکنم دارم کار بدی میکنم😑😑😑

دیدن کلیپ ها رو متوقف کن
😉😉 خوب میشی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

اگر بعدا این تاپیکو گزارش میزنن تا بگمبله منم میدیدم یه مدت و حتی الان خوابای دیگه هم میبینم و بله ل ...

عه خب خداروشکر

ی مدت فک میکردم دیگه با..کره نیستم😑😂

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
عه خب خداروشکری مدت فک میکردم دیگه با..کره نیستم😑😂

باکرگی به این نیست
😐😐 یکم منطقی باش

اونکه اره ولی خوابه گناهم نیست نوش جونت

😂🤣 یکی از تفریحات سالمم همین خواباس

دیدن کلیپ ها رو متوقف کن😉😉 خوب میشی

من واقعا کلیپای پور...ن رو نمیبینم،همونا تو ذهنم هست،ذهنم تو خواب خودش کلیپ درست میکنه بخدا😂🚶‍♂️

اصلا ی سناریوهایی میده،تو پو...رن هاب هم قفله بنظرم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗