2777
2789

یکماه پیش مامانم مجلس قران داشت

من دامن خیلی بلنو و کراپ سفید توری البته توری گلدار که بدنم مشص نبود پوشیده بودم 

فقط وقتی چایی میدادم خم میشدم یک فاصله بین کمرم دیده میشد 

الان مامان میگن اونروز بخاطر لباست اب شدم از خجالت  

شهرمون بزرگ ولی مذهبیه 

الانم از سفر کیش اومدم اینقد که اونجا راحت بودم وقتی وارد فرودگاه شهرمون شدم حالم خراب شد

وقتی مثل خودشون نیستی نرو تو جمعشون

تایمی ک خونتون مجلسه با دوستات برو بیرون

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجلس قرآن با مجلس زنونه فرق داره. شما تو مجلس زنونه تولد هرچی میخوای میتونی بپوشی نه تو مجلس قرآن. آدم باید آداب اولیه هرچیزی رو بدونه.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
مستقلم کلا برای کمک اومدم

دیگ اخلاقاشون دستت اومد

برا کمک هم نرو

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
مجلس قرآن با مجلس زنونه فرق داره. شما تو مجلس زنونه تولد هرچی میخوای میتونی بپوشی نه تو مجلس قرآن. آ ...

اتفاقا این رفتارا بیشتر باعث میشه یه نفر از دین زده بشه وقتی حجاب داشته و مجلس زنونه بوده دیگه سخت گیری نیازی نیس...

آدم این عراقیا رو میبینه حجاب رو سفت و سخت چسبیدن ولی یه جوری لباساشون چسبونه که آدم لخت هم باشه انقدر تو چشم نیست ولی همشون همین مدلی هستن کسی کاریشونم نداره

شاید نیت این خانم از همه ی خانمای جمع صاف تر و پاک تر بوده