به شوهرم میگم درست نمیکنم .میگه برای من درست کن خودتون نخورین 😑
وای بدم میاد اینجوری میکنن
اه
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰 ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم
دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن
اعصابم خراب شد همشهریم بودن همش هی اینستا رو بالا پایین میکنمم همه دارن میممیرن برایی بچها تا سن ۱۸ سالگی خیلی خیلی ازیت میشم خودکشی جوونایی ۲۰ سال رم میبینم داغون میشم میگم یکم تحمل تا اواسط سی شاید شد اول زندگیتون جا نزنین هنوز تلاش نکرده منم مشکلم دارم ولی میگم شاید بشع
تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲ وزن فعلی ۷۸۵۰۰ وزن هدف: 59 به امید خدا ۵۹ میشم 😪🥲 tatliti به امید اومدن خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش
👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓