بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اید ربطی به برند نداشته دوستان شاید بعد پخت مونده فاسد شده خوردن البته من کلیپی چیزی ندیدم اینستا ندارم کلا
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
زر ماکارون خوبه اینچیزا رو من باور نمیکنم شاید کسی مسمومش کرده مشکل داشته باهاشون
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
این چرت و پرتا چیه بازم شروع شد گیر دادن به یه محصولی اون بچه ها قطعا بیماری زمینه ای داشتن واکنش نشون دادن تازه اگه دلیلش واقعا ماکارونی باشه،اگه ماکارونی ماده سمی تولید میکنه چطور اینهمه ساله هیچکس هیچیش نشده یهو ۳ نفر باهم شدن؟من که باور نمیکنم