2777
2789
عنوان

تولد پدرشوهر 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 28 پست
ازبس کودنه من رفتنامو رفتم .حالا ورم داشتم و میتونست تنها بره

ولی خب ب نظرم چیز بدی هم نگفته

ب فکر شما بوده راستش رو گفته

حالا مگه تو همیشه دنبال ژل و این کارایی ؟؟

گفته یعنی شرایطش جور نیست که بیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا مادرشوهرم از فردا تلفن بدست کل فامیلو پر میکنه

بزار بگه اخه چیز بدی نمیخواد بگه که ..من بودم مادرشوهرت به من زنگ میزد کیف میکردم میخندیدم ..خوش باش باوو چیه دیگه این

اینم اینجوری بود .یکی دوساله عوض شده .بهتر شده

خوبه ک .بیخیال الان دیگه همه ژل میزنن عادیه.توام دیدیشون عادی رفتار کن.پرسیدنم سرسری جواب بده بحثو عوض کن اصلا توضیح نده چند سیسی فلان.

ولی خب ب نظرم چیز بدی هم نگفتهب فکر شما بوده راستش رو گفتهحالا مگه تو همیشه دنبال ژل و این کارایی ؟؟ ...

مشکل اینجاست که مادرشوهرم فررا تلفن بدست کل فامیلو پررر میکنه .حتی نکزاد یکساله هم میفهمه من ژل زدم 🤦‍♂️

...
نه بابا مادرشوهرم از فردا تلفن بدست کل فامیلو پر میکنه

اسی خداشاهد واسه من شوهرم مجرد بود مادرش اصلا محلش نمیدادیاغذادرست نمیکرد بعدیکدفعه اومدخونمون صبح شوهرم خواست بره سرکارمنم گفتم صبحوونه میخوری گفت نه منم دیگه بلندنشدم یعنی ساعت هشت صبح به خاله های شوهرم حتی  زنگ زد به خواهرشوهرام به جاریام اول سلام واحوال پرسی بعد توحرفاش اره بمیرم براش بدون صبحوونه رفت یعنی بخدامیخواستم زمین دهن بازکنه منومحوکنه انقدرخجالت کشیدم همیشه شوهرم صبحوونه میخوره اونروز که مادرش خونمون بودنخورده بود 

گاهی انسانم آرزوست
خب مشکل از مادر شوهرته که این اخلاق بد رو دارهب شوهرت نگو کودن

دیگه گفته .کاریش نمیشه کرد .عادتشه شوهرم .من کلا هیچ راز مگو پیش مادرشوهر ندارم صدقه سر شوهرم 

...
اسی خداشاهد واسه من شوهرم مجرد بود مادرش اصلا محلش نمیدادیاغذادرست نمیکرد بعدیکدفعه اومدخونمون صبح ش ...

آره درکت میکنم .شوهر خودمم مجردیش نه نهار بهش میداده نه صبحانه .خودمم تو دوران عقد میدیدم حتی یه چایی ام بهش نمیداد .الان دلسوز شده 

...
ماسک بزن برو بگو لیزرکردم شوهرم اشتباهی گفتهمن بودم شوهرم رو ریزریز میکردم

نگفته ژل زدم 

گفته یکاری انجام داده نمیتونیم بیایم .ماسکم بزنم برم میگن ماسکو بردار ببینیم .میزارم سری بعد میگم لیزر رفته بودم 🫠

...