2777
2789

اول اینک اسمشون چیه؟ بعد اینک کجا دنبالشون بگردم؟ 

و اینک چقد میگیرن مثلا بخان دوتا دسشویی و یه حموم رو تمیز کنن؟

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

کاربین.کارگر.کمکی اینارو میگن بهشون

از صبح تا ۴ عصر میاد خونه ما مامانم ۶۰۰ میده نهار و میانوعده هم میدیم بهش از شرکت های خدماتی زنگ بزنید پیدا کنید

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سعی کن اشنا باشه مورد اطمینان

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
کاربین.کارگر.کمکی اینارو میگن بهشوناز صبح تا ۴ عصر میاد خونه ما مامانم ۶۰۰ میده نهار و میانوعده هم م ...

چ خوب میگیره

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
سعی کن اشنا باشه مورد اطمینان

درسته باشه

خدایی دوتا حموم یه دستشویی چقد کار داره ک بخوای کارگر بگیری ۳۰۰ و۴۰۰ بابد بدی

شاید بارداره 

شاید خدایی نکرده پاش شکسته دستش شکسته 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

من یک خانمی میاد 

هر ماهی دوماهی یبار 

فقط نظافت کل خونه 

دوستان معرفی کردن 

خیلی خانم کاردرستیه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خدایی دوتا حموم یه دستشویی چقد کار داره ک بخوای کارگر بگیری ۳۰۰ و۴۰۰ بابد بدی

منکه چندشم میشه بشورم دسشویی حموم رو 🥲مامانم دستش دردمیکنه یماهه ( خودم کارا خونه رو میکنم جز حموم دسشویی)....

منکه چندشم میشه بشورم دسشویی حموم رو 🥲مامانم دستش دردمیکنه یماهه ( خودم کارا خونه رو میکنم جز حموم ...

بچه داری ؟

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️