بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا بخدا حتی اون سنشو سه سال کوچیکترم گفت الان اگر بهونه ای هم بود باید من میگرفتم ...نمیدونم چیکار ...
ن قهر نکن
خیانت ک نمیکنه ؟
منم ۱۵سال از شوهرم کوچیکترم تازه اون خودشو برا من میگیره 🥲
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂
نه اصلا اهل خیانت نیس خیلی پاکه .جدی میگی؟؟ اخه چرا خودشونو میگیرین من حس میکنم چون ماازشون سرتریم و ...
اره اینم هست
خب خدارو شکر ک خیانت نمیکنه هیچوقت طلاق نگیر من پای ی مرد خیانتکار موندم ک دوسم ندارع همش میگه برو از زندگیم تورو نمیخوامت و ...
بخاطر بچم موندم، بخاطر خونه ام موندم ک عاشقشم با کلی ذوق ساختیمش دلم نمیخواد ی زن دیگه بیاد تو خونه من زندگی کنه خوشبخت بشه من برم خونه بابام افسردگی و ماتم بگیرم🥲
به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂