2777
2789
عنوان

اگه شوهر بعد از شش سال زندگی مشترک بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1104 بازدید | 95 پست
مرداکه بخواد تودعوا فقط نمیگه باکارهاش ،کاری میکنه که خودت فرارکنی به نظر به نوع اهرم فشارتو دعواازش ...

عزیزم گفتم خیلی وقتا گریه کردم بهش گفتم بدون پشیمونی میگه خب راس میگم جدا شیم بهتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بخدا حتی اون سنشو سه سال کوچیکترم گفت الان اگر بهونه ای هم بود باید من میگرفتم ...نمیدونم چیکار ...

ن قهر نکن 

خیانت ک نمیکنه ؟

منم ۱۵سال از شوهرم کوچیکترم تازه اون خودشو برا من میگیره 🥲 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ن قهر نکن خیانت ک نمیکنه ؟منم ۱۵سال از شوهرم کوچیکترم تازه اون خودشو برا من میگیره 🥲

نه اصلا اهل خیانت نیس خیلی پاکه .

جدی میگی؟؟ اخه چرا خودشونو میگیرین من حس میکنم چون ماازشون سرتریم و جوونیم دست پیشو میگیرن پس نیوفتن

نه اصلا اهل خیانت نیس خیلی پاکه .جدی میگی؟؟ اخه چرا خودشونو میگیرین من حس میکنم چون ماازشون سرتریم و ...

اره اینم هست

خب خدارو شکر ک خیانت نمیکنه هیچوقت طلاق نگیر من پای ی مرد خیانتکار موندم ک دوسم ندارع همش میگه برو از زندگیم تورو نمیخوامت و ...

بخاطر بچم موندم، بخاطر خونه ام موندم ک عاشقشم با کلی ذوق ساختیمش دلم نمی‌خواد ی زن دیگه بیاد تو خونه من زندگی کنه خوشبخت بشه من برم خونه بابام افسردگی و ماتم بگیرم🥲

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂