2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه عجیب من بار ها زنگ زدم با حوصله گوش کردن و مشاوره دادن

نه من یه بار زنگ زدم یه خانومی جواب داد 

و فقط میخواست تلفن رو قطع کنه مشکلم رو بهش گفتم یه جواب غیر منطقی بهم داد و قطعش کرد

خدایا امیدم تویی🦋🌱
شاید مصلحتش اون‌چیزی نیست ک‌تو‌میخای اینو من با عمق وجودم درک کردم بچه من سقط شد تو‌۵ماهگی شبی ک چشم ...

چقدر امیدوار 

وقتی اینقدر امیدوارین و راضی هستین به رضای خدا 

در زندگیتون آرامش دارین؟

خدایا امیدم تویی🦋🌱
چقدر امیدوار وقتی اینقدر امیدوارین و راضی هستین به رضای خدا در زندگیتون آرامش دارین؟

بهرحال یادش میفتم گریه میکنم 

بچه رو طبیعی زاییدم کورتاژ شدم تاکی کاردی شد قلبم هر اتفاق تلخی ک فک کنی 

ولی میگم خدا بهتر میدونه اون بچه شاید دنیا میومد هزار جور مشکل بوجود میومد

درستو بخون بسپار بخدا

بدون دانشگاه تمام زندگی نیست

بهرحال یادش میفتم گریه میکنم بچه رو طبیعی زاییدم کورتاژ شدم تاکی کاردی شد قلبم هر اتفاق تلخی ک فک کن ...

بله درسته خدا بهتر از ما می‌دونه 

نه مسئله من دانشگاه نیست یه مشکل دیگه توی زندگیم دارم.

خدایا امیدم تویی🦋🌱
چه جوری؟

وقتی برام مشکل پیش میاد میدونم ک درمون تمام دردام پیش خداس میدونم با اهنگ دلم بیشتر اتیش میگیره بخاطر همین از همون اول بهش پناه میبرم میدونم این امتحانه بخاطر همین سعی میکنم رد نشم تو امتحانات الهی

و اینکه اگه دور شم ازش اصلا حس ارامش ندارم بیشتر دلم میگیره پس محمکتر بغلش میکنم تا اروم بگیرم