2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون فقط دنبال هوس هس،تودنبال عشق،خیلی عاقل بودی که قبول نکردی،سخته اما تحمل کن به نابودشدن اینده ات میارزه،کلا الان داخل اون جو سخت ترهم هس امابعدا حتما خداروشکرمی کنی،تحمل کن عزیزم.باکسی باش که دوست داشته باشه.خواهرقشنکم خودتو ارزون نفروش،چون مابااحساسات تصمیم میگیریم نابودمیشیم هیچ قصدبدی هم نداریم.اما ممکنه ازروی احساسات ووابستگی مجبورمیشدی یه ردزی بع رابطه تن بدی.اخرشم ولت میکرد.هیچوقت خودتو ارزون نفروش دختر عزیزدردونه خدا روی زمین هس

رابطه داشتن یا نداشتن دختر یا پسریو بد نمیکنه...

ولی اگه یک پسر یا دختر عشقش واقعی باشه و طرفو بخواد به خواسته و خط قرمز طرف احترام میذاره و بخاطر قبول نکردن درخواست جنسی طرفو ول نمیکنه!!!

بعد هم پسر سالم همون اول رابطه اصلا به مسائل جنسی فکر نمیکنه...

میشه ازتون بپرسم از چی ایشون خوشتون اومده؟ بعنوان یک پسر بنظرم پسر خوبی نمیاد

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

چهره ، هیکل ، متانت حرف زدنش ، خوش اخلاقی ، سبک نبودن 🥺

حقیقتا سبک بودن و نبودنشو نمیتونم بگم ولی متانت و حرف زدن و خوش اخلاقی خلاف چیزیه که توی تاپیک میگید...

حس میکنم از دخترای نسل جدید هستید که از پسرای بد خوشتون میاد....

چون ایشون وقتی همون اول کار به خودش اجازه داده چنین پیشنهادی بده پس خارج از اخلاق و متانته!!!

احیانا بین 18 تا 21 سال نیستید؟؟

چون این نسل بیشتر دیدم از پسرایی که بد برخورد میکنن و یا جواب سربالا میدن و مغرور بازی در میارن و از اینجور بچه بازیا خوششون میاد

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی