2777
2789
آره من دمای ۱۷۵ حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میذارم بازم قبل از درآوردنش با چاقو چک کن که پخته باشه

دوست عزیز یه لحظه میایی تاپیکم کمکم کنی گلدختر👈🏼👉🏼

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره مجرد بودم نداشتیم تو قابلمه درست میکردم خیلی خوشمزه میشد تو فر هم خوب میشه اگه از این تابه رژیمی ...

از اینا که دوتا در داره بسته میشه؟

اره داریم ولی ارتفاعش که کمه چجوری بپزم

فر گاز منظورت همون تنور گاری هست ؟؟ما میگیم تنور گازی همیشه هم داخلش کیک میپزم خیلیم خوب میشه فقط شع ...

اره عزیزم

تاحالام درست نکردم اینجوری دفعه اولمه

چشم

من اصلا قالب کیک ندارم همیشه تو تابه یا قابلمه روحی میرارم کاغذ روغنی هم نمیخاد فقط اردو روغن رو قاتی کن  با اون چرب کن تا حالا نشده کیکام بچسبه 

اگه میزاری تو فر از قبل فر رو گرم کن 

من خودم رو گاز برام راحتره بیشتر پف میکنه

آره من با وجود اینکه توستر دارم بعضی وقتا درست میکنم تو اون تابه خیلی خوب میشه ته تابه دوطرفه ات رو چرب کن موادت رو بریز تو تابه قشنگ بکوب به سطح زنین که مواد صاف بشه بعدش بزار درحد دمع برنج کیکت که خودش گرفت فکر کنم باید ۴۰ دیقه بمونه درشو باز کردی دیدی کامل خودشوگرفته شل نیست درشو ببند برگردون اون ورش سرخ بشه

آره من با وجود اینکه توستر دارم بعضی وقتا درست میکنم تو اون تابه خیلی خوب میشه ته تابه دوطرفه ات رو ...

اخه این دوتابه دو طرفه ها که در داره زیاد ارتفاع نداره اشکالی نداره؟ فکرنکنم کیک پف کنا