2777
2789

زود پز خیلی بهتره 

مثلا یهو مهمون بیاد بخوای سریع گوشت بپذی ت نیم ساعت میپذه قشنگ

ولی سرخ کن مثل چوب میکنه غذارو فقط ب درد سیب زمینی میخوره

ولی مرغ و … همون دقیقه اگر خوردی خوردی ،نخوردی باید بریزی دور

چرا برا من بر عکسه 😅 سرخ کنو انداختم اون بالا.زودپز همش دم دستمه .برا اش و گوشت و... ‌

وا من تاجایی دیدم سرخ کن بیشتر مصرف میشه 

اما خب بعضی ها هیچکدوم چون مصرف برقش بالاست😂

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وا من تاجایی دیدم سرخ کن بیشتر مصرف میشه اما خب بعضی ها هیچکدوم چون مصرف برقش بالاست😂

من حوصلشو ندارم سرخ کنو تمیزکاری بعدشم سخته .زودپز مثلا مهمون یهویی بیاد یا گوشت دیرپز باشه .آش بخوام سریع کارم راه میفته

سرخ کن بنظرم با یه ماهیتابه چدن هم کارت راه میفته

اره البته اونموقع جهیزیه من سرخکنم ازایناست ک دیگ و باید پر روغن کنی  دیگه ازاین حدیدا نگرفتم گفتم چ کاریه یه تیکه مرغ و تو همین تابه سرخ میکنن   زودپزم ولی این دومیه ک دارم چون از زودمز گازی وحشت دارم ک نترکه  زودپز برقی تفال دارم ازاین جدیدا ک ماست بندی و مربا و  اینا دارن 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

اره البته اونموقع جهیزیه من سرخکنم ازایناست ک دیگ و باید پر روغن کنی دیگه ازاین حدیدا نگرفتم گفتم چ ...

برا منم از هموناس سرخ کنم یکبار استفاده کردم این مدت.اره این زودپز برقیا خیلی خوبن 

برا منم از هموناس سرخ کنم یکبار استفاده کردم این مدت.اره این زودپز برقیا خیلی خوبن

بعدم احساس میکنم یه بو و مزه ی خاصی میده ب مرغ و سیب زمینی   بعدم خیلی  خشک میشه   حالا این بدون روغنارو نمیدونم جون مهمونم نمیاد زیاد واسم  بکارم نیومده بگیرم ازشون  برگردم عقب توجهیزیه امم نمیگیرم سرخ کن و هم بی استفاده اس هم خیلی جاگیر  همش نمیدونمم کجا جاش بدم  

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔