دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اره البته اونموقع جهیزیه من سرخکنم ازایناست ک دیگ و باید پر روغن کنی دیگه ازاین حدیدا نگرفتم گفتم چ کاریه یه تیکه مرغ و تو همین تابه سرخ میکنن زودپزم ولی این دومیه ک دارم چون از زودمز گازی وحشت دارم ک نترکه زودپز برقی تفال دارم ازاین جدیدا ک ماست بندی و مربا و اینا دارن
آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند ! حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔
برا منم از هموناس سرخ کنم یکبار استفاده کردم این مدت.اره این زودپز برقیا خیلی خوبن
بعدم احساس میکنم یه بو و مزه ی خاصی میده ب مرغ و سیب زمینی بعدم خیلی خشک میشه حالا این بدون روغنارو نمیدونم جون مهمونم نمیاد زیاد واسم بکارم نیومده بگیرم ازشون برگردم عقب توجهیزیه امم نمیگیرم سرخ کن و هم بی استفاده اس هم خیلی جاگیر همش نمیدونمم کجا جاش بدم
آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند ! حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔