2777
2789
عنوان

عکس خودم و خواهرشوهرم📸

| مشاهده متن کامل بحث + 28715 بازدید | 768 پست
دیرم فوری لایک زدم تا حذفش کنی

خب ؟چطوریم ؟هرچی بگی ناراحت نمیشم

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار امتحان کنم الان الکی تعریف میکنم ببینم جواب میده

آره میده میگه دومی منم خیلی لطف داری گلم مرسی ممنون😂😂

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
آره میده میگه دومی منم خیلی لطف داری گلم مرسی ممنون😂😂

فقطم به تعریف ها جواب میده😂😂

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

دقیقا از یکی دوتا عکس نمیشه نظر کلی داد .بعضیا نمکشون تو عکس نمیافته و جذابیتشون خیلی کمتر میشه .

استارتر میگه کسایی که میگفتن خواهر شوهر خوشگله بخاطر این گفتن که میخواستن حرص منو درارن،درحالی که اینطور نیست

کسایی که از اول تو تاپیک بودن میدونن استارتر از زاویه بد و بدون (فیلتر)عکس گذاشت ولی تو این عکس (فیلتر)داره که صورتشو پُر تر نشون میده و تو عکسای قبلی اینطور نبود

درکل جفتشونم خوشگلن به اندازه خودشون

چشمای استارترم گیراست..

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧