2777
2789
عنوان

نامزدیمو میخوام بهم بزنم میشه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 79 پست
ی سال تیمه هیچ برخورد جدی نمیکنه با این دختر همیشه پیام میده منتظره رابطه ما خراب شه بزگرده ب اون یب ...

ای بابا متاسفم گلم

حتمااا جدی با خودش و خونوادش 

در حضور خانوادت بنظرم حرف بزن

تا بفهمن زیر سر خودش و اون یاروعه

به تو نگن چرا نظرت برگشته تنهایی

بهش بگو اگه واقن دوست داره یه بار واسه همیشه پاشو ببره از زندگیتون 

صبح میشه این شب 🌠
بدترین حس دنیا این که فکر کنی پارنترت با کسی شریکی

من میدونم ک باهاش ارتباط نداره ولی بزرگ‌ترین ترسم اینه هر لحظه ممکنه باهاش وارد رابطه بشه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا متاسفم گلمحتمااا جدی با خودش و خونوادش در حضور خانوادت بنظرم حرف بزنتا بفهمن زیر سر خودش و ا ...

بارها گفتم میگخ چیکار کنم بلاکش میکنم اون دست برداز نیست 

اون وقتا ک دوست بودیم میگفت تو هم بری من ب اون بز نمیگرذم ولی خب دختره انکار منتظره خسته شدم خیلی خس ...

چرا نمیری دختره رو بشوری پهن کنی 

چرا برخورد نمیکنی ،بلاخره خونواده داره ،آبرو دارن شاید 

یعنی باهاش رابطه داره ؟امکان نداره پسر اگه اکس مکسه چیه اینارو داشته باشه ازدواج نمیکنه ..خوش میگذرو ...

نه ارتباط ندارن تو همین پستای این تاپیک گفتم 

بارها گفتم میگخ چیکار کنم بلاکش میکنم اون دست برداز نیست

ینی چی ؟!

چه پررو

بگو میخوام واسه این نامزدی رو بهم بزنم

مردش هستی ازش شکایت کنیم واسه مزاحمت ؟

بفرما 

صبح میشه این شب 🌠
من میدونم ک باهاش ارتباط نداره ولی بزرگ‌ترین ترسم اینه هر لحظه ممکنه باهاش وارد رابطه بشه

چرا اعتماد نداری بهش ؟چرا خودتو دست کم گرفتی ؟تو دوستی انتخابت کرده مسلما جلوی خانواده شم وایساده برای انتخاب شما ..

چرا نمیری دختره رو بشوری پهن کنی چرا برخورد نمیکنی ،بلاخره خونواده داره ،آبرو دارن شاید

هیچی ازش نمی‌دونم همش بیخیال شدم ی ساله و نیمه حتی سعی نکردم اسمشو بفهممم ک نامزدم فک نکنه برام مهمه 

چرا این دختر خسته نمیشخ مگه چی بینشون بودههه 😢😢😢من ک از نامزدم می‌پرسم میگخ هیچی معمولی بودیم 

اینڪہ محل ڪارشون یہ جاست خیلے سختہ، وقتے میگن دوستےهاے قبل ازدواج زندگے رو متزلزل مےڪنہ میگن نہ شرطمون ازدواجہ، این نمونہ ش

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
چرا اعتماد نداری بهش ؟چرا خودتو دست کم گرفتی ؟تو دوستی انتخابت کرده مسلما جلوی خانواده شم وایساده بر ...

بخاطر دخترهههه همیشه هستش خب چرا خسته نمیشه 

اینڪہ محل ڪارشون یہ جاست خیلے سختہ، وقتے میگن دوستےهاے قبل ازدواج زندگے رو متزلزل مےڪنہ میگن نہ شرطم ...

استارتر دیگه خیلی بیخیالهههه 

چند بار بی جهت بره محل کار همسرش 

مشکل من دوست دختر سابق نامزدم هست،  ک  باهم دوست بودیم و ب تازگی نامزد شدیم بین خانواده ها فعلا حتی جشنی هم گرفته نشده فقط دوتا خانواده آشنا شدیم صیغه محرمیت خونده شده 

این دختر خانوم ب گفته نامزدم ک اصلا آدم دروغگویی نیست بعد از اینکه رابطشون تموم میشه هی با اصرار و زنگ پیام نامزد اونو ب رابطه بر میگردونده؛ اینو میگم چون هنوزم همین کارو میکنه و ب خیال خودش دوباره میتونه این کار انجام بده 

از روزی ک من وارد زندگی نامزدم شدم تا ب الان چندین مرتبه پیام داده و هیچ بازی ب گفته نامزدم ایشون جواب ندادن ولی هم چنان اون پیام داده ، 

هربار التماس خواهش تمنا تهدید ب خود کشیو اینا و…

منو نامزدم خیلی همو دوست داریم و همه چی خوبه 

جز این خانوم ک واقعا برام دردسر بزرگی شده 

پیامای این خانوم خیلی منو بهم میریزه ب شدت رو روح روانم و زندگیم تاثیر میذاره علتش شاید عدم اعتماد ب نفس خودم باشه و اینکه همیشه نامزدم میگه نسبت بهش عذاب وجدان دارم ک علت پرسیدم گفت اولین دختری بوده ک باهاش دوست شدم و هدفم از دوستی باهاش این بوده ک یاد بگیرم با دخترا چطور بر خورد شه  و برای همین میگخ حس می‌کنم بهش بدی کردم!!! 

دلیل بعدی اینه ک نامزد من خیلی دهن بین هستن اگ بخوام ی مثال براتون بزنم ؛ اینه ک یکبار این خانوم ب نامزد من پیام داده و از حساب بانکیش برای نامزد من شات فرستاده و گفته ک حاضرم هرچی داری بدم ببینمت با مثلا بزگردی بعد من همون روز در مورد خرید گرونی ک با پول پدرم داشتم حرف زدم و نامزدم یهو رفت تو خودش ک گفتم مشکل چیه گفت فلانی تو زندگی من نیست ب فکر منه و تو ن 😐😐😐

خلاصه من سر همین مسائل خیلییی روحیم داغون شده احساس خطر می‌کنم 

تو آخرین پیام ب نامزدم گفته بود خودمم می‌کشم و نامزد ساده من باورش شده بود 

هربار ک پیام میذه چند روز بین منو نامزدم دعواشت ب گفته خودش تاژع مثلا از ده بار پیام دادن فقط دوبارشو برای من میگخ و خودش بلاک میکنه اما همون. ‌دوبار هم منو داغون میکنه 

امروز یهو نامزدم گفت راستی دختره خودشو نکشت گفتم وا مگه باور کردی از کجا فمهیدی گفتتم پیام داد باز معلومه ک نمیکشه 

گفت ن دیدمش 😭😐گفنم کجا گفت محل کار و حالا نمی‌دونم از کی هست ک همو می بیننن 

ولی گفت ک دیروز دیدمش و خیلی هم با بد اخلاقی باهام برخورد کرده 

همکار نشذن ولی نامزد من تو هر شیفت کاری شایذ چند بار اون خانوم ببینه این قضیه دیگه خیلی برام سخته 

بنظز شما چطور میدونم کنترلش کنم 

حتی ب اینکه نامزدی و قید دوست داشتن هم بزنم فکر می‌کنم ولی ضعیفم و خیلی داغون 

نامزدم بارها گفته تو نباشی هم من ب اون بز نمیگردم ولی خب برام ی خطر بزرگه 

من زندگیمو. دادم ب بهای عشقم کارم شغلم و خیلی چیزای دیگه الان خیلی برام سخته دل کندت 

خیلی عذر میخوام ک طولانی شد