2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با کیه و چه میشه کرد😑

104 بازدید | 14 پست

داخل خوابگاه دانشگاه 

من قبل اینا هیچ مشکلی با هیچی نداشتم ولی این چند روز امتحان ریاضی داشتم و مشغول 

هفته پیش نوبت من بود جارو کنم که نکردم اتاق تمیز بود به هم اتاقیم گفتم اونم گفت اوکیه واینا 

منم فکر کردم مشکلی نیست 

بعد وسط این هفته اومده یقه منو گرفته اتاق و جارو نکردی وای اونم وسط امتحان خوندن گفتم اوکی پنجشنبه جارو میکنم 

این باز گفت نه فلان خودم جارو میکنم و کلی چرت و پرت دیگه 

امروزهم که جارو کردم کلی عیب و ایراد درحالی که هروقت جارو میکردن زیر تخت منو جارو نمیکردن یا اتاق تمیز نمیشد منم چیزی نمیگفتم 

کلی این هفته سر یک اتاق که تمیز بود تمرکز و ارامشمو گرفتن و جر و بحث کردیم فقط میگفتم بزارین این دو روز درسمو بخونم باز بیشتر لجبازی میکردن

الان تصمیم گرفتم با هیچ کدومشون حرف نزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوابگاه از همین چیزاش میترسیدماینجور باشه نه درس میتونه بخونه ادم نه لذت میبره

بخدا که خیلی گیرن انگار وسط کلی اشغال بودن نمیتونستن نفس بکشن کلی وسط یه امتحان حساس اذیت شدم 

منم سالها پیش تجربه زندگی کردن توی خوابگاه رو داشتم عزیزم

قرارمون این بود که حتی توی ایام امتحانات هم همه کارها طبق نوبت و به روال قبل انجام بشه که هم اتاق تمیز باشه هم بحثی پیش نیاد‌ که تمرکزمون به هم بریزه،تازه ما غذای سلف رو هم نمی‌خوردیم و آشپزی می‌کردیم تمام وعده‌ها رو.

من خودم کارهام رو توی فاصله نیم ساعتی که بین درس خوندن برای استراحت میذاشتم انجام میدادم عزیزم و برام یه تنوع هم بود،عادت کن انجام بدی قشنگم،برات تمرینی میشه که چند سال دیگه بعنوان یک خانم شاغل بتونی مسئولیت‌های زندگی مستقل رو براحتی هندل کنی.

نوبت خودت کارها رو بکن.تحت هر شرایطی که بعد حرف و حدیث پیش نیاد،نمیتونی با یکی نوبتتو عوض کن.نمیشه گ ...

اره باید انجام میدادم😑

که بعد این احمقا با این لحن نتونن حرف بزنن اون احمق دیگشون گفت اوکیه اتاق بعد وسط هفته بهونه گرفت

منم سالها پیش تجربه زندگی کردن توی خوابگاه رو داشتم عزیزمقرارمون این بود که حتی توی ایام امتحانات هم ...

هیییی من که نگفتم انجام نمیدم گفتم بزار اخر هفته باز هر یه ساعت جروبحث و دعوا 😐

خوب چرا بجاش یه رو فرشی پهن نمیکنین ؟ هر روز جمعش کنید بیرون بتکونیدش ، اصلا هم وقت گیر نیس

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

ببخشید ولی تقصیر توئهوقتی نوبتته باید کارتو انجام بدیحالا انگار بیشتر از نیم ساعت وقت میبره جارو

اره مقصرم ولی دلیل نمیشه با بی ادبی حرف بزنن و دستور بدن که انگار کار همشون بیست بوده یکیشون که کلی گ.وه خورد خودش یبار جارو کرد اونم به کثیفی عقده اش و پیش من خالی میکنه

میدونم عزیزم

منظورم اینه که همون سر نوبتت انجام بده که بعدش اینجوری به هم نریزی توی تایم مطالعه.