2777
2789
عنوان

چرا هرکی میره خارج خوشگل میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 29 پست

۴ سال دیگه میرم امریکا😍 ببینم زیباتر میشم😂🤭

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حجاب ادمو زشت تر میکنه دیگه اینو که قبول دارید؟ همه خوشگلی ادم به موهاشه

این خلرجی هارو ندیدی براشون عادیه چ لباس های زشتی میپوشن تو خیابون با لباس خونه طردد میکنن،موهاشون ساده است آرایش ندارن ،اصن جذابتی ندارن😂😂 

ولی تو خیابون های ما میری اصن اووووووفففففففف چ پلنگهایی ،چ موهایی مدل به مدلی، چ روسری ها و مانتو های مد روزی ، چ آرایش هایی، اگه واسه مام بی حجابی  بود چندتا دختر مو چرب با بلوز شلوار خونگی تو شهر تردد میکردن،شاهد این حجم از پلنگ نبودیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
با همینا دلداری بدین خودتونو😂

خندم اسنپ گرفته داره میاد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
این خلرجی هارو ندیدی براشون عادیه چ لباس های زشتی میپوشن تو خیابون با لباس خونه طردد میکنن،موهاشون س ...

چه ربطی داره الان 

خودت فهمیدی چی گفتی 

چن بار خارج رفتی؟

اصن پاسپورت داری؟

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

چه ربطی داره الان خودت فهمیدی چی گفتی چن بار خارج رفتی؟اصن پاسپورت داری؟

اصن شوخی سرت نمی‌شه هااااا

بعدشم بیشتر از تو رفتم خارج از کشور خیالت راحت 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
خندم اسنپ گرفته داره میاد

اسکی از کامنت های اینستا  البته واسه شما روبیکا 

برای خنده  نگفتم برای  گفتم بیشتر گریه کنی😂

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

چه خوب🌺🌺

ولی اسی @elssaa    پسر عموهام کانادا هستن خوشگل نشدن زشت هم شدن😂 زناشون همون شکلین که ایران بودن . خالم انگلیسه اونم همدنی که بوده هست ولی یکی از عموهام سوئیسه خیلی خوشگل شده. فک نکنم ربطی داشته باشه😁 حالا تا یه ۴..۵ سال دیگه قراره برم امریکا خبر میدم زشت شدم یا خوشگل😂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

ناموسا چ ربطی داره

یه پارچه بردار دور هیکل و صورتت بپیچ بعد با زمانی مقایسه کن که موهات در زیباترین فرم و رنگ خودش باشه و یه میکاپ دلخواه و لباس متناسب با اندامت بدون محدودیت تنت کنی و هیچ پارچه اضافه گشادی دور خودت نپیچی متوجه میشی چه ربطی داره.اگر باز هم متوجه نشدی دیگه زیاد به خودت فشار نیار که حیف میشی

آها پس شبها کمتر غذا بخورم و تو رختخواب خیلی جابجا نشم 😂😂😂😂😂😂😂😂

😄😄😄😄من بیشتر شبا خواب میبینم از هلند رفتم آمریکا، بهم میگن بیا برو کانادا من دارم ناز میکنم واسشون 😄😄

و خدایی که در این نزدیکیست...
😄😄😄😄من بیشتر شبا خواب میبینم از هلند رفتم آمریکا، بهم میگن بیا برو کانادا من دارم ناز میکنم واسش ...

😂😂😂😂😂خوبه ما گرین کارت داریم😅😅😅

🧿🧿🧿🧿🧿🧿اینا را هم بذارم چشم نقولیم