2777
2789
عنوان

از مامانم متنفرم 💔

160 بازدید | 11 پست

من ۱۹ سالمه دو ماهه عقد کردم

وقتی مجرد بودم مامانم اذیتم میکرد از وقتی ک ازدواج کردم بدتر شده 

دیشب من داشتم از دانشگاه میومدم پریود هم بودم حالم بد بود 

یهو بابام زنگ زد گفت زود بیا مهمون داریم

منم گفتم باشه یه عالمه وسیله دستم با کلی بدبختی با اتوبوس بعد یک ساعت رسیدم خونه لباسامو عوض کردم دیگه استراحت نکردم رفتم تو آشپزخونه مامانم هرکاری داشت انجام دادم 

بعد شام هم طرف ها رو هرجوری بود شستم از درد داشتم پای سینک ظرفشویی جون میدادم 

مهمونا مون میخواستن بیان کمک مامانم نداشت خودم ظرفا رو شستم و خواهرم فقط می‌برد ظرفا رو میذاشت رو پارچه تا خشک بشن 

بعد ک مهمون ها رفتن من رخت خوابم رو پهن کردم و دراز کشیدم بعد یهو مامانم اومد گفت ظرفا رو 

بد شستی و کلی غر زد و یه لگد هم بهم زد این در حالی بود که خواهرم ک ۱۴ سالشه 

هیچ کمکی نکرد تا من از راه رسیدم مامانم خواهرمو صدا زد ک بیاد کارش داشت خواهرم محل نداد من ب جاش رفتم تو آشپزخونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه میشه مادر از این کارا بکنه مادرجونشم برای بچه اش میده

برای پسراش اره شاهرگشم میده ولی در کل بخوام بگم بدجنس و حسود و دو بهم زنه برای همه ولی پسراشو میزاره روسرش جالبه که نه پسراش نه عروساش اصلا احترامشو نگه نمیدارن ولی جونشو میخواد بده براشون منو شوهرم چقدر خوبی کردیم یه لحظه هم چشم دیدنمون نداره بااااااااارها میخواست زندگیمو خراب کنه پشت هرکدوممون میگه اونیکی دوست نداره بزور باهات زندکی میکنه به پسرمم میگه اینا دوست ندارن 🤮

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔

من نمیدونم شوهرت چجوریه ولی اینو میدونم ک باید از خانوادت فاصله بگیری ن اینکه کلا حذفشون کنی ولی نباید خیلی اونجا بمونی 

اگرم همسرت آدم منطقی باشه میتونی بعضی وقتا ازش بخوای ک بیاد دنبالت از اونجا دور باشی 

مگه میشه مادر از این کارا بکنه مادرجونشم برای بچه اش میده

فقط با یک عروسمون بده و اذیتش میکنه چون بیچاره خیلی بهش احترام میزاره و همیشه مناسبتها کادو می‌خره براش خلاصه خیلی بی چشم ورو بدجنسه🤮

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔