2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه تفاوت هاشو بگی؟ 🤦‍♀️🤦‍♀️

بخدا منم دقیق نمیدونم😂 ولی تا اونجایی که دیدم مثلا برای منی که دوست دارم هی یچیزی داغ کنم غذا و اب و نون و اینا ماکروفر فکر کنم بهتره 

تستر هم میشه ولی خب تقریبا شبیه فره ..بیشتر برای غذا و کیک پختن و ایناس البته گرمم میشه کرد توش 

فر هم که فره دیگه فقط بدرد کیک و غذا و اینا میخوره روزانه نمیشه استفاده کرد 

میخام صفحه گاز داشته باشم برا همین فر رو باید بخرم

اهان

فر برقی به نظرم بگیر

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

اگر اهل این نیستی که مدام خوراکی های مختلف مثل کیک و غذاهای تو فری و... درست کنی کلا میتونی نگیری همه شون تو هر خونه ای میرم داره خاک میخوره.مگر خونه کسی که دیدم پیج قنادی داره و...

اگر خیلی زیاد اینجور چیزا میپزی،فر.اکر خیلی کم میپزی،اون تستر.اون تستر همون فر برقی هست.المنت داره اینقدر گرم میشه غذا میپزه.با برقه.قر با کازه و شعله.

مایکروفر رو خیلی تحقیق کردم.ضررش واقعیه.همه هم دارن.ولی ضرره.جنس امواجی که باهاش غذا رو میپزه همین امواج وای فای هست.مشکلی که باعث شد نخرم این بود فهمیدم مثلا گوشت رو که میخواد بپزه چنان به مولکولهای شوک انرژی میده که مولکولهای پروتئنی که ما بخاطر اون گوشت رو میخوریم،کلا می‌شکنه.و دیگه گوشته پرتئین نداره و ما فقط یه چیزی شبیه گوشت میخوریم.تاژه همین نیست و اون مولکولها که میشکنن،با هم ترکیب جدیدی میسازن که اون ترکیب ماده غیرخوراکی،سمی و سرطان زایی هست.ولی چون از همه راحتتره،اکثرا مردم راضین.غذا گرم میکنند و..توی اون دو تا قبلی نمیتونی غذا گرم کنی.یکی می‌گفت حتی چاییم رو با مایکروفر داغ میکنم😅ولی من بخاطر ضررش نخریدم.دکتر زنان هم می‌گفت تو بارداری جلوش واینستا...اگر اصرار داری بخری،باید مواظب باشی اشعه ش نشتی نده.راه حل تشخصیش اینه گوشی رو بزار داخلش درش رو ببند.باسد زنگ‌که میزنی،گوشی آنتن نده وگرنه معلومه نشتی داره و مضر اندر مضر.