اگر اهل این نیستی که مدام خوراکی های مختلف مثل کیک و غذاهای تو فری و... درست کنی کلا میتونی نگیری همه شون تو هر خونه ای میرم داره خاک میخوره.مگر خونه کسی که دیدم پیج قنادی داره و...
اگر خیلی زیاد اینجور چیزا میپزی،فر.اکر خیلی کم میپزی،اون تستر.اون تستر همون فر برقی هست.المنت داره اینقدر گرم میشه غذا میپزه.با برقه.قر با کازه و شعله.
مایکروفر رو خیلی تحقیق کردم.ضررش واقعیه.همه هم دارن.ولی ضرره.جنس امواجی که باهاش غذا رو میپزه همین امواج وای فای هست.مشکلی که باعث شد نخرم این بود فهمیدم مثلا گوشت رو که میخواد بپزه چنان به مولکولهای شوک انرژی میده که مولکولهای پروتئنی که ما بخاطر اون گوشت رو میخوریم،کلا میشکنه.و دیگه گوشته پرتئین نداره و ما فقط یه چیزی شبیه گوشت میخوریم.تاژه همین نیست و اون مولکولها که میشکنن،با هم ترکیب جدیدی میسازن که اون ترکیب ماده غیرخوراکی،سمی و سرطان زایی هست.ولی چون از همه راحتتره،اکثرا مردم راضین.غذا گرم میکنند و..توی اون دو تا قبلی نمیتونی غذا گرم کنی.یکی میگفت حتی چاییم رو با مایکروفر داغ میکنم😅ولی من بخاطر ضررش نخریدم.دکتر زنان هم میگفت تو بارداری جلوش واینستا...اگر اصرار داری بخری،باید مواظب باشی اشعه ش نشتی نده.راه حل تشخصیش اینه گوشی رو بزار داخلش درش رو ببند.باسد زنگکه میزنی،گوشی آنتن نده وگرنه معلومه نشتی داره و مضر اندر مضر.