2777
2789
عنوان

مرگ کودک سه ساله😔😔😔

265 بازدید | 29 پست

داداشم صبح از سرکار اومد گفت پسر سه ساله همکارم فوت شده خیلی ناراحت شدیم گفتیم چرا گفت بچه شیطونی میکرده مادرش هولش داده سرش خورده به دیوار بچه سه روز تو کما بوده فوت شده بعد به باباش نگفته بودن زنه خونه مادرش بوده وقتی فوت میشه بهش میگن میگفت باباش دیشب نمیدونی چه جوری فقط رفت مادره هم فرار کرده از ترس یعنی از فکرم بیرون نمیاد انقدر خوشگل بود عکسشو دیدم وای خدایا فقط میگم بیچاره اون طفلی الهی بگردم

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هلش داده؟خدایا چه دردناک

اره شیطنت میکرده حالا چی دقیق نمیدونم اینم هولش میده سرش از پشت میخوره دیوار

حالا مادر بندع خدا یه لحظه هولش داده بره اونوراشتباهی سرش خورده تا اخر عمر خودشو عزادار کرده، دیگه حالا باباهه ولش نمیکنه تا اونم نزاره تو قبر

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
حالا مادر بندع خدا یه لحظه هولش داده بره اونوراشتباهی سرش خورده تا اخر عمر خودشو عزادار کرده، دیگه ح ...

اره دقیقا میگفت جنون گرفته بودش وقتی خبر بهش دادن زنه از ترس پا گذاشته به فرار خداا بخیر کنه