2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم امتحانمون خراب کردم

38 بازدید | 3 پست

امتحان مستمر دینی بود

و معلم برگه ی بچه هارو به دو نفر دیگه از دانش آموزشی کلاس بغلی داد تا تصحیح کنن

برگه من و یک نفر دیگه افتاد دست معلم شدم ۱۵/۷۵

خیلی هم توضیح نوشته بودم ، چون ۳ تا سوالا شبیه به هم بودن ولی ۴ خط برای هرکدومشون نوشتم 🥲

بقیهشون برگه هاشون دست دانش آموزشی کلاس بغلی بود برگه هارو برداشتن و نوشتن کمتر از ۱۸ نشدن🥲

خب حق ما هم ضایع میشه

چیکار کنم؟ بگم به معلم؟

نه از این نگاه که پاچه خواری کنم

از این نگاه که حق ما هم ضایع شده اونا هم به اندازه ما نمره گرفتن

من آدمی نیستم برای نمره خودمو بکشم

این نمره های مستمر…ادمو به جایی نمیرسونه

ولی خب اخه ۱۰/۱۱/۱۲ توی کنکور تاثیر داره

بالاخره ی کمکی میشه توی نمره 🥲

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

وای ازین سیستم سوال طرح کردن بچه ها برای امتحان و تصحیح کردن برگه ها توسط کسی جز معلم خود کلاس متنفرما

البته من برای پسرم خیلی به چالش کشیده شدیم به خاطر همین مساله

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

وای ازین سیستم سوال طرح کردن بچه ها برای امتحان و تصحیح کردن برگه ها توسط کسی جز معلم خود کلاس متنفر ...

دقیقا

واقعا میگم که این نمرات ادمو به جایی نمیرسونه!

ولی چون توی کنکور تاثیر داره معدل …برای همون

بالاخره از طریق مستمر جعع بسته میشه ی کمکی میشه توی معدل🥲

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقاواقعا میگم که این نمرات ادمو به جایی نمیرسونه!ولی چون توی کنکور تاثیر داره معدل …برای همونبالاخ ...

دقیقا پسر منم امسال نهایی داره میترسم با این نمره ها خراب شه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚