2777
2789
عنوان

مادرم ارثشو میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیروزرفتن محضر سیستم قطع بودداییم خونش شهردیگس برگشت خونشمادرم امروزقراره بره محضر امضابکنه

مادرت الان بی اطلاع از کارش اگه دیدی اعتماد داره و میخواد بره و امضا هم بکنه خودتو بزن به غش کردن 

نزار بیکار نشین

دیروزرفتن محضر سیستم قطع بودداییم خونش شهردیگس برگشت خونشمادرم امروزقراره بره محضر امضابکنه

وا حالا یه دیشبو میومد خونه شما صبح اول وقت میرفتن 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

نه برگه دست نویس کوچکترین ارزشی نداره میره شورای کارشناسی و حتی اگه تایید اثر انگشت بگیره سندمحضری ا ...

ممکنه در مورد این جمله(  قابلیت انکار صحت زمان اخد) توضیح مختصری بفرمایید . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

نه برگه دست نویس کوچکترین ارزشی نداره میره شورای کارشناسی و حتی اگه تایید اثر انگشت بگیره سندمحضری ا ...

عزیزم در مورد بخشش مهریه چی،خواهرم در آستانه جدا شدنه شوهرش یه برگه آورده که برا اولای ازدواجشونه دست نویس خواهرم مهریه رو بخشیده البته دو نفرم شاهد پاشو امضا کردن

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

ممکنه در مورد این جمله( قابلیت انکار صحت زمان اخد) توضیح مختصری بفرمایید .

یعنی از شما یه سند دستنویس توی خونه میگیرن با اثرانگشتت بعد شما میخوای در محصر دادگاه انکار کنی میگی تحت تاثیر داروی قلب یا اعصاب که با ارائه نسخه پزشک میخوردم بودم خواب بودم بهم داروی عیرمجاز یا الکل داده بودن یا تهدیدم کردن یا کتکم زدن و ازم اثر انگشت گرفتن هرکدوم از این موارد میتونه اون اثر انگشت اخد شده رو باطل کنه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

عزیزم در مورد بخشش مهریه چی،خواهرم در آستانه جدا شدنه شوهرش یه برگه آورده که برا اولای ازدواجشونه دس ...

میشه باطلش کرد وکیل بگیرین

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

میشه باطلش کرد وکیل بگیرین

پس یعنی سندیت داره🤦‍♀️

یعنی از شما یه سند دستنویس توی خونه میگیرن با اثرانگشتت بعد شما میخوای در محصر دادگاه انکار کنی میگی ...

چنانچه اثر انگشت در حضور شهود عاقل و بالغ باشه و شهود صحت حال و سلامت مزاج ضارب اثر انگشت رو در زمان ضرب تائید کنن تاثیر گذار هست ؟

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .