فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه خب ولی اون باید زنگ میزد یا قرار بعدی رو میپرسید یا نظر شما رو
فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻
تو جلسه اینطور به نظر نمیومد کیس قبلی م بعد از یک ماه پیداش شد آقایون انقدر زود به نتیجه میرسن؟
نگاه کن من خودم پسرم، وقتی یکی میره خواستگاری حرفاشون رو میزنن بعد رسم به اینکه اگر خانواده پسر از عروس خوششون بیاد چند روز بعد تماس میگیرن و جواب میخوان، حالا اگه خانواده دختر جواب مثبت بدن که یعنی از پسر خوششون اومده اما اگه جواب منفی بده یعنی خوششون نیومده، حالا اگه خانواده خواستگارت با خانوادت تماس نگیرن یعنی نظرشون منفیه