2777
2789
عنوان

کیا خانواده شوهرشون خیلی حسودن

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 31 پست
بخدا اصلا دق مرگ میخوان بشن حالا دختر برادرشوهرم انقدر بد میگرده و سرو وصعش نمیرسه با اون انقدر خوبن ...

به جهنم ک میخوان بد بگردی

اصلا توجهی نکن بهشون

حرفی هم زدن خودت جوابشونو بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استارتر سعی نکن حسادتشون رو برانگیخته کنی

خودت هم داری میگی مجبوری باهاشون رفت و آمد کنی

نزار خیلی چیزا رو متوجه بشن

و دخترت هم میبری خونه مادرشوهرت لباس معمولی بپوشه،تو مهمونی ها شیک تر بپوشه

هم تو زندگیت مانع ایجاد میکنن،هم ناخودآگاه انرژی منفی نیفرستن برای زندگیت یا خدای نکرده چشم میخورید

دخترم کلاس اول میخواست بره میگفت میخوام دکتر بشممادرشوهرم برگشت بهش گفت تو نمیتونیگفتم چرا نمیتونه گ ...

پسر من هر کاری رو شروع کرد مادر شوهرم اینا یه جور زدن تو پرش

ورزش رفت گفتن این چه ورزشیه برو بسکتبال 

یوتوب شروع کرد گفتند آدم از ور ور کردن به جایی نمی‌رسه 

رفت هنرستان گفتند تو به هیچ جا نمی‌رسی 

حتی از راه رفتن و خوابیدنش هم ایراد میگرفتن،پسرم الان کاملا ازشون دور شده

اون که البته اصلا نمیزارن اینم از زبون بچه میکشن

به بچت یاد بده، من پسرم 5سالشه،بهش میگم حرفایی که گفتیم جایی که رفتیم به کسی نگو، اینا یه راز هست که فقط منو تو بابا میدونیم، کسی نباید بدونه،اونم نمیگه به کسی

و اینکه اونجا که گفت شما تنها میرین پارک، شما هم میگفتی شما مسافرت رفتی مگه به ما گفتی

دخترم کلاس اول میخواست بره میگفت میخوام دکتر بشممادرشوهرم برگشت بهش گفت تو نمیتونیگفتم چرا نمیتونه گ ...

😂😂😂😂. اسکولن بخدا. مادرشوهر و خواهرشوهرای من آدمای بیچاره ای هستن. فک کن یکی از خواهر شوهرا استخدام شده بود می‌گفت این می‌ره کلاس خصوصی درس میده بعد یک سال متوجه شدیم که استخدام شده و پنهون کاری کرده بودن. یکی نیست که بدبختا استخدام شدن نشدن شما رو می‌خوایم چیکار که مخفی میکنین. حتی به پسرشون نگفته بودن. یا اینکه زمینی چیزی میخره اون پسر دیگریش یا دختر دیگریش مخفی می‌کنه میگه اینا بدبختن اینا بیچارن هیچی ندارن اما تو (شوهرم) یه زمانی ماشین داشتی 😐😐😐. 

شوهر من هیچی نداره نه خونه نه ماشین نه زمین می‌گفت تو یه روزی ماشین داشتی اما اینا هیچی ندارن شوهرم هم می‌گفت آها زمین و ماشین اونا که الان دارن جز دارایی نیست می‌گفت نه 😂😂😂. ببین چقدر بدبخت این مادرشوهره. 

یکی نیست بگه بنده خدا اینی که داری اینطوری رفتار می‌کنی باهاش خودت زاییدی پسر بزرگته. اونایی که تو خونه هستن فقط بچه هات نیستن که انقد سفت و سخت پشتشون هستی. اونا فحش دادن نفرین کردن به من و شوهرم، مادرشوهرم به شوهرم می‌گفت پسرم اینا خواهر برادرات هستن باهاشون قهر نکن 😐😐😐. خواهر برادرن دلیل نمیشه توهین کنن همین حرفو به اون نکبتا هم بزن دیگه بگو این برادرتونه. 

می‌دونی میگن تو بیا خونمون اما زن و بچت رو نیار. شوهرم هم نمیره بدون ما اینا پیام میده فحش و نفرین که حواله من میکنن. 

[QUOTE=362179731]😂😂😂😂. اسکولن بخدا. مادرشوهر و خواهرشوهرای من آدمای بیچاره ای هستن. فک کن یکی از ...

ای خواهر خون به جیگر کردن مارو. یعنی بگم یه ریال به من کادو چیزی داده باشند بچم دنیا اومد هیچی ندادن کاری هم نکردن. فقط می‌خوان من برم از این زندگی شوهرم و بچم برگردن تو اون خونه. نمی‌دونم چه دشمنی با من دارن انگار ارث بابای اینا رو خوردم. جالبه هر کاری خواستن کردن بعد میگن مگه ما چیکار کردیم این همه کینه از کجا میاد. میگن بهم که تو اخلاق نداری وگرنه ما آروم و بی ازاریم 😐. 

ای خواهر خون به جیگر کردن مارو. یعنی بگم یه ریال به من کادو چیزی داده باشند بچم دنیا اومد هیچی ندادن ...

درکت می کنم عزیزم 

کلمه به کلمه حرفات درک می کنم 

این جمله مگه ما چیکار کردیم؟؟  که یعنی انگار اصلا اشتباه نکردن،،  دشمنی و حسادت نکردن ،،  زیاد شنیدم عزیزم ...

خودشون اخلاق ندارن🤷‍♂️🥺 خواهر من 

چون شما آرومی این جوری قبول داری یا نه ؟؟؟