2777
2789

داخل پر بازدید یجوری میگه عروس و داداشمو دعوت نمیکنم انگار عروس منتظره بیاد بشینه ریخت خانواده شوهرو ببینه 

والا من یکی از خدامه 

حالا همین عروس اگر برنامه هاشو بچینه خونه مادرش و خونه مادر شوهرش نره میگن پسر مارو گرررفت 

وقتیم میاد خونه مادرش میگه اومده غذا کوفت کنه 

بخدا عین خانواده شوهر منن 

برم بد نرم بدتر میگن پسرمونو گرفت ازمون فلان کرد رفت و امد و جمع کرد دورمون کرد

حالا من و جاریام هروقت بریم خونه مادر شوهر خودمون غذا درست میکنیمااا 

ولی بخاطر ویار حاملگی نمیتونم غذا درست کنم 

حتی نمیتونم بخورم وقتی میرم یه قاشق شاید بخورم فقط 

از بعد تاپیک میگم نکنه بهم بگن میاد اماده کوفت میکنه میره 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این نمیره به خانواده شوهرش سر بزنه حتی دوسشون نداره میره بخوره فقط

حالا مگه خانواده های شوهر عروسو دوس دارن 

یا همه عروسا خانواده شوهرو دوست دارن ؟؟ تنها رشته اتصالشون شوهره اس همین 

بعدم ادم هفته ای یبار بخواد بره خونه مادر شوهر برای سر زدن باید خودش درست کنه غذا ؟؟ بخدا جاش بودم پامو نمیذاشتم 

نه بخاطر این قضیه 

من خودم عقد بودم عصر میرفتم خودم غذا میذاشتم جاریامم همینجور چون مادر شوهرم مریضه 

ولی اگر اینجور بهم میگفتن دیگه نه خودم نه شوهرم نمیرفتم

اما من به چشم دیدم چنبار خونه مادر دختره میرن داماد هم وظیفه داره بره یکبار خانواده پسر

تهش چی میشه

دلسردی پسره از زندگی

پیش خودش فکر میکنه مادر اون مادره مادرمن مادر نیست

برام جالبه که چطوری مطالب رو میخونید اما بازم نمی فعمید!

بابا استارترش داره میگه از اینکه برای خودشون میرن گردش و خونه ی مامان پیرمو کردن رستوران و همه ی آخر هفته هاشو خراب میکنن ؛ از اونورم با استوری هاشون میخوان بگن ما زیرزیزکی یه کارایی میکنیم؛ ناراحتن... همین.... درکش خیلییی ساده س

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
اما من به چشم دیدم چنبار خونه مادر دختره میرن داماد هم وظیفه داره بره یکبار خانواده پسرتهش چی میشهدل ...

اصلا کلا زندگی نزدیک خانواده ها رفت و امد زیادی با خانواده ها اجازه دخالت به خانواده ها نابود گره

توی اون تاپیک که عروس و پسر خانواده رفتارشون واقعا زشت و به دور از ادب بود

استارتر هم نگفت که چرا مادر من رو نبردن. از مخفی کاری و پیچوندن ناراحت بودن. در حالی که از اون خونه به عنوان رستوران و هتل بعد از جشن پنهانی استفاده می کنن.

اینکه فقط برای غذا خوردن بری خونه یه نفر ( فرقی هم نمی کنه کی باشه) اگر از نظر شما زشت نیست دیگه حرفی باقی نمی مونه

برام جالبه که چطوری مطالب رو میخونید اما بازم نمی فعمید!بابا استارترش داره میگه از اینکه برای خودشون ...

عزیز اگر میخواستن زیر زیرکی کاری کنن استوری نمیذاشتن 

یعنی عقلشون نمی‌رسه استوری رو خانواده شوهرش میبینن 

بعدم نگف هر هفته اشو خراب میکنه گف این هفته اینجور شده 

اگرم ناراحتن بخدا خیلییی ساده اس 

بهشون بگن اخر هفته ها ما میخوایم بریم گردش 

وسط هفته بیایید برای شام 

حالا اگر اینا نرن مادره برا خودش غذا درست نمیکنه

؟؟

برام جالبه که چطوری مطالب رو میخونید اما بازم نمی فعمید!بابا استارترش داره میگه از اینکه برای خودشون ...

انگار یه عده خودشون هم سبک زندگیشون همین هست 

مساله این نیست که موضوع رو متوجه نشدن مساله اینه که به نظرشون این رفتار، اصلا ایرادی نداره و باید همینطور باشه