2777
2789
🙄🙄🙄🙄😑😑من استخوان بندیم داشته ولی با این حال به هرکی دست میزنم صدای آخشووون صدکوچه اونور تر میر ...

منم درشتم

خیلییی ناراحتم خیلیی

چون هرچقدر هم وزن کم‌کنم اصلا معلوم نیست

بعد پارتنرم‌ هم ب روم نیاورده ولی میدونم از ظرافت خوشش میاد و 🥲دلم میگیره 

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ۵۵یا۶۰میخوره چندی؟

۷۶

🫠

#دبیر.آینده🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

چند کیلویی قدت چنده منم ازونایی ام بهم ضربه میخوره کوچیک استخون هام درد میگیره

قدم ۱۶۵ وزنم ۶۶ استخوان بندیم داشته بالاتنه ام هیچی نیست هیچی نمیپوشم اما پایین تنم انقدرررر بدم میاد از خودم 🤮

منم درشتمخیلییی ناراحتم خیلییچون هرچقدر هم وزن کم‌کنم اصلا معلوم نیستبعد پارتنرم‌ هم ب روم نیاورده و ...

دلت نگیره اون برای هیکل تو رو نمیخواد که برای شخصیت و شعور و اخلاق و منش تو رو میخواد مطمعن باش تو بهترینی🙂🤗

قدم ۱۶۵ وزنم ۶۶ استخوان بندیم داشته بالاتنه ام هیچی نیست هیچی نمیپوشم اما پایین تنم انقدرررر بدم میا ...

من یه مدت حرکات ورزشی مدل های ویکتوریا سکرت از یوتیوب دیدم زدم  واقعااا تأثیر داشت رو فرم پا منم قبلا رون های خیلیی تپلی داشتم  حلقه ام خوبه

🧡 
قدم ۱۶۵ وزنم ۶۶ استخوان بندیم داشته بالاتنه ام هیچی نیست هیچی نمیپوشم اما پایین تنم انقدرررر بدم میا ...

از پله زیاد بالا پایین برو من بخاطر کارم مجبورم روزی۱۰۰ پله برم بالا بیام پایین

🧡 
من یه مدت حرکات ورزشی مدل های ویکتوریا سکرت از یوتیوب دیدم زدم واقعااا تأثیر داشت رو فرم پا منم قبل ...

وااااا نگو ورزش کنم دوساله رژیم گرفتم معده ام زخم معده گرفتم از یک طرف هر ورزشی بگی انجام دادم تاثیر آن چنانی روی رون هام نداشت لاغر شد ولی نه اونجوری که من میخوام

وااااا نگو ورزش کنم دوساله رژیم گرفتم معده ام زخم معده گرفتم از یک طرف هر ورزشی بگی انجام دادم تاثیر ...

ای با با چرا اینقدر به خودت فشار آوردی اخه الان تو سن رشدی بچه از غذات نزن 

بزار قدت بلند بشه از دوره بلوغ ذر بیایی شهلا میشی

🧡 
دلت نگیره اون برای هیکل تو رو نمیخواد که برای شخصیت و شعور و اخلاق و منش تو رو میخواد مطمعن باش تو ب ...

🫠نمیدونم