2777
2789
عنوان

همه منتظرن مابچه دارشیم🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 24 پست
یهو حس کردم که به زودی بچه دار میشی نمیدونما کامنتت که خوندم تو دلم گفتم عه اینکه بچه دار میشه ولی ب ...

خیلی ناراحتم... از غصه دارم منفجر میشم

راه میرم می گم خدایا آخه چرا... بديش به اینه که ناباروری ما بی علته... هر دومون سالمیم ولی نمی گیره...

تو این مدت که من اقدام بودم مجردای فامیلم ازدواج کردن زاییدن و تمام.

من به خاطر چیزی که دست خودم نیست و دست خداست خیلی خجالت می کشم🥲

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

منم همه منتظر بارداریم هستن

ولی نمیدونن من واژینیسموس هستم و رابطه نداشتم که بخوام باردار بشم      

مامانم هر روز منو و مادرشوهرم همسرم رو تحت فشار میذارن سنتون زیاده کی بچه دار میشید

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه رفتم دکترهمین ماه آمپول اینااولین بارمیزنم

ایشالا به زودی تاپیک بارداری تو بزنی

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

منم همه منتظر بارداریم هستنولی نمیدونن من واژینیسموس هستم و رابطه نداشتم که بخوام باردار بشم ما ...

من یه سری مادرشوهرم بهم گفت بزاربچه داربشین 

گفتم خب شما که بچه دوست دارین یه دونه دیگه هم بیارین 

دیگه رفت که فعلا اسم بچه بیارن 

چند وقته منتظری؟من ۴سالهدیگه همه ازم قطع امید کردنکسی هم باردار بشه نمی گن جلوم😔

پیلاتس کار کن عزیزم

من دوتا دوستام 6 سال بچه دار نمی شدن یکی هم میشد و سقط میکرد

دیگه دارو و سعی جواب نداد چون سالم بودن هم زن و هم شوهر

ول کرد و بی خیال شد برا حال خوبش اومد باشگاه

قشنگ چربیای دور شکمش آب شد

بدون اینکه قصد داشته باشه باردار شد

الانم دخترش 2 سالشه

یه دوست دیگه م هم 8 ماهه بارداره

من وضعیتمن خیلی وحشتناکه 3 ساله ازدواج کردم واژینیسموسم از رابطه واهمه دارم حالا یه روز با رابزه کنار بیام باید بدبختیهای باردار شدن رو هم داشته باشم   

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

چندساله ازدواج کردی چجوری همسرت تحمل کرده

1400 ازدواج کردم 1402 عروسی

خوب میبینه تلاشم رو میکنم ولی نمیتونم

چقدر تراپی رفتم داروی افزایش میل ج خوردم و ... هنوز که نتونستم

هرچقدر استرس داشته باشی،بدنت کورتیزول بیشتری ترشح میکنه،بدنت وارد فاز التهابی میشه و عملکرد سیستم تولید مثل مختل میشه

استرس رو بذار کنار،اگه سنت مانعت نشه ها،این استرست کارو خراب میکنه

منم همین بودم،دو ماه کلا ولش کردم نه فکر کردم،نه کیت تخمک گذاری و موعد و بی بی چک،رها کردم فقط زندگی کردم بعد از دوماه باردار شدم

استرس واقعا رو بدن تاثیر میذاره

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

خیلی ناراحتم... از غصه دارم منفجر میشمراه میرم می گم خدایا آخه چرا... بديش به اینه که ناباروری ما بی ...

نه عزیزم آخه چرا باید شرمنده باشی 

نگران نباش 

امیدوارم به زودی همونی اتفاق بیافته که میخوای