2777
2789
عنوان

دیشب دست شوهرمو بوسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1342 بازدید | 94 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عالی هستین همیشه بمونین براهم انشاالله انقد از خانوم‌های دل گنده خوشم میاد بشرطی که طرفشون واقعا قدر ...

فدات گلم 

البته منم گاهی بد میشما 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
من هیچ وقت دست پدرمو نبوسیدم روم نمیشه..الان میخوام دست همسرمو ببوسم یاد اون میوفتم غصه میخورم

منم نبوسیدم اصلا ینی اون موقعها تو این فاز نبودم نمیفهمیدم باید ازش قدردانی کنم چه کنم که دیگه بابامم ندارم حالا برم ببوسمش از خودم بدم میادخدا پدرتون حفظ کنه براتون  

عزیزم بکن اون کاری که تو ذهنته رو نترس پررو نمیشه میفهمه چقد برات با ارزشه منم قبلا مثل شما بودم مید ...

بله قطعا باید رو خودم کار کنم

جالب اینه نمیدونه تو دلم جقدر تحسینش میکنم و دوسش دارم و همیشه میگه تو یه آدم خشک و بی احساسی

او در بر و ایام به کام است...
فدات گلم البته منم گاهی بد میشما

عزیزم هممون انسانیم دیگه خوب و بدمون قاطیه معصوم که نیستیم همین که تو این دوره زمونه این کارارو میکنی ینی فهمیده ای واقعا زندگیا خیلی بد شدن آدمها خیلی ناسازگار شدن 

من دوسش دارم ولی از وقتی نامزد شدیم دهن بین شدم حساس شدم حرفمو با دعوا میگم دست خودمم نیس اصلا نمیدو ...

شاید از نظر روحی خسته ایی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
آره خداییش پدر مادرش هم ادمای با شخصیت و فهمیده ای هستن از اول عقدمون تا الان خیلییی کارا برام کرده ...

آره حتما اینکارو بکن.....شوهر منم مثل شوهرشما....بقول خودش اصلا بچگی نکرده از همون اول فرستادن کار تا برای خانوادش کار کنه و پول بیاره.....ولی یکنفر ازش تشکر نکرد...مادرشوهرم میگه وظیفه ی پسره....مرد مال بیابونه.....شوهرم ماشین سنگین داره...کارش سخته...اونم همیشه سرو وضعش گریس و گازوعیله...یکبار اینقدر که پادرد داشت و کف پاش ترک خورده بود ،من پماد زدم.و مشتومال دادم..منم کف پاشو بوسیدم....چون واقعا تو خونه چیزی کم نزاشته....خانواده ی شوهرم این خوشبختی مارو نتونستن ببینن..وبه شوهرم یاددادن مالو اموالشو بزنه به اسم اونا...ومن ی کم دلم شکسته...

بله قطعا باید رو خودم کار کنمجالب اینه نمیدونه تو دلم جقدر تحسینش میکنم و دوسش دارم و همیشه میگه تو ...

حتما بگو بهش بزار غرور مردونش از سمت شما بالا بره میدونی چقد واسه یه جنس مذکر تعریف و تحسین مهمه؟خیلی زیاد جوری که محور مردونگیشونه میتونی حتی تو یه پسر بچه کوچولو هم این حسو ببینی

اره خیلی حوصله ندارم مردم بگن این چیه سلیقت

یه مدت به خودت استراحت بده اگه سرکار میری یا درس میخونی به حرف مردمم توجه نکن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد