2777
2789
عنوان

خو من الان چقد قیمت بدم خوبه

235 بازدید | 23 پست

دیروز برا مشتری حلوا زدم ۳۰۵ تومن فقط وسیله برده 

چقد بگم خوبه؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

۵۰۰ خوبه یا ۴۵۰

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

هرچقد ک میخوای سود برداری دیگه 

یجوری ک نه سیخ بسوزه نه کباب

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری حساب کردی

تقریبی گفتم ولی خب خودت هزینه ی مصرف گاز و زمان و.. رو حساب کن و قیمت بده 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
بلد نیسم سود حساب کنم

خب ۳۰۵ تومن مواد استفاده کردی دیگه 

حالا هرقیمتی مد نظرته رو کم کن ازش میشه سودت 🫤

وقت و انرژی هم گذاشتی پاش دیگه 

ولی اینجور چیزارو از قبل قیمت طی کنی با مشتری بهتره

اگ بخوای حدود ۲۰۰ سود بگیری 

باید ۵۰۰ حساب کنی 

چند کیلو حلوا درس کردی

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
خب ۳۰۵ تومن مواد استفاده کردی دیگه حالا هرقیمتی مد نظرته رو کم کن ازش میشه سودت 🫤وقت و انرژی هم گذا ...

۲ کیلو ۲۰۰گرم ولی از مدل حلوا نیم کیلو خواسته بود

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

۲ کیلو ۲۰۰گرم ولی از مدل حلوا نیم کیلو خواسته بود

پس چرا زیاد درست کردی ؟ 

تقسیم کن ببین ۲کیلو ۲۰۰ هر کیلوش چقد در اومده برات 

طبق اون حساب کن برات چقد در اومده و سودتو بکش روش 

پس چرا زیاد درست کردی ؟ تقسیم کن ببین ۲کیلو ۲۰۰ هر کیلوش چقد در اومده برات طبق اون حساب کن برات چقد ...

ن منظورم اینه ک ۲کیلو ۲۰۰همش یه مدل نبود نیم کیلو از این نیم کیلو از اون بود اگه همش یه مدل بود راحت تر قیمت میدادم

خب تو ۲ کیلو رو ۳۰۵ تومن خرج کردی باید پول نیم کیلو رو ازش بگیری

ن منظورم اینه ک ۲کیلو ۲۰۰همش یه مدل نبود نیم کیلو از این نیم کیلو از اون بود اگه همش یه مدل بود راحت تر قیمت میدادم

ن منظورم اینه ک ۲کیلو ۲۰۰همش یه مدل نبود نیم کیلو از این نیم کیلو از اون بود اگه همش یه مدل بود راحت ...

اهان 

خب مواد اصلیش یکیه دیگه فرقی نیمکنه مجموع خرجت شده ۳۰۵ 

خودتم کلی حساب کن بگو مجوعا فلان قد