2777
2789
عنوان

خانومای تحصیل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 66 پست
خخخ بگذار تمام بشه دلت تنگ میشه احتمالا من همسن مامانتم البته 😉فوق لیسانسم الان هم نی نی دارم رو پا ...

هیچ وقت دلم واسه این دوران افتضاح مدرسه تنگ نمیشه الان خدارو شکر میکنم که راهنمایی تموم شد بره دیگه برنگرده 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

اتفاقا بهترین سالا همون دبیرستانه بعد اون رو نمیدونی چقد بده ک دبیرستان رو فراموش کنی

هیچ وقت دلم واسه این دوران افتضاح مدرسه تنگ نمیشه الان خدارو شکر میکنم که راهنمایی تموم شد بره دیگه برنگرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخ بگذار تمام بشه دلت تنگ میشه احتمالا من همسن مامانتم البته 😉فوق لیسانسم الان هم نی نی دارم رو پا ...

وایی نی نی 🤩

خیلی وقته نی نی ندیدم 

هیچ وقت دلم واسه این دوران افتضاح مدرسه تنگ نمیشه الان خدارو شکر میکنم که راهنمایی تموم شد بره دیگه ...

دبیرستان دغدغه ادم کمتره نسبت ب بعدا فقط یه نمرست چون سنت ک بیشتر میشه کنکور اضافه میشه ک افتضاحه بعدش دغدغه کار اضافه میشه و پول و درامد تازه دغدغه ازدواجم اضافه میشه 

ای جون دهنمو سرویس کرده 🥴دیشب تا سه شب نخوابیده صبح زود هم چشاش باز کرده نمیخوابید به زور الان خواب ...

یاد داداشم افتادم الان ۸ سالشه وقتی به دنیا اومده بود شب تا صبح بیدار بود شیفتی نگهش می‌داشتیم من اونجا ۷ سالم بود دو ساعت بابام دو ساعت مادربزرگ پدری دو ساعت مادربزرگ مادری دو ساعت هم من و مامانم 

یادش بخیر چقدر دوران خوبی بود دلم اون روزا رو خواست 

فک کنم بهترین دوران همین موقعست ک دیگه ازدواج کردی و بچه اوردی😂 قبل اون کلا افتضاحه

دبیرستان دغدغه ادم کمتره نسبت ب بعدا فقط یه نمرست چون سنت ک بیشتر میشه کنکور اضافه میشه ک افتضاحه بع ...

خب حداقل استرس درس نداری دیگه 

من برنامم اینه ۱۸ سالم شد برم دانشگاه بعد گواهینامه بگیرم بعد برم سر یه شغلی البته هدفم فرهنگیان زبان انگلیسی هست انشالله قبول بشم بعد پولامو جمع کنم‌ برای خودم ماشین بخرم بعد باز بزرگتر که شدم خونه مجردی بخرم فعلا تا همینجا برنامه ریختم 

یاد داداشم افتادم الان ۸ سالشه وقتی به دنیا اومده بود شب تا صبح بیدار بود شیفتی نگهش می‌داشتیم من او ...

ای جون 

اما من یه تنهایی میگیرم 

تو چهل و هشت ساعت گذشته احتمالا پنج ساعت خوابیدم 

دیگ 4.5 صبح بود 

همسرم گرفت منم تا هشت خوابیدم 

زبان خیلی خوبه آینده شغلی تضمینی داره مخصوصا الان که همه میخوام زبان یاد بگیرن 

در مورد درس هم بهت بگم چون تازه وارد دبیرستان شدی افت معمولیه و بعدش کم کم دستت میاد چطوری درس بخونی از پادکست های  مشاوره ای استفاده کن که بهت کمک میکنه 

فک کنم بهترین دوران همین موقعست ک دیگه ازدواج کردی و بچه اوردی😂 قبل اون کلا افتضاحه

من قبلش هم خوشحال بودم 😍

یادش بخیر 

درس خواندن و مدرسه رفتن دوست داشتم خیلی 

الان هم مادر شدن هم خوبه 

البته من یک پروسه طولانی رد کردم 

ای جون اما من یه تنهایی میگیرم تو چهل و هشت ساعت گذشته احتمالا پنج ساعت خوابیدم دیگ 4.5 صبح بود همسر ...

خدا صبرتون بده واقعا

من اصلا اعصاب بچه ندارم نهایت ۵ تا ۱۰ دقیقه حاظرم نگهش دارم بیشتر نه 

یادمه مامانم میرفت بیرون خرید داداشم رو می‌سپرد به من ۱۱ سالم بود داداشم گریه میکرد منم اخم میکردم بترسه میزدمش تا ساکت شه یک جا بشینه و تکون نخوره اصلا اعصاب بچه ندارم 

زبان خیلی خوبه آینده شغلی تضمینی داره مخصوصا الان که همه میخوام زبان یاد بگیرن در مورد درس هم بهت بگ ...

خیلی عذاب وجدان دارم به خاطره نمره هام روم نمیشه تو صورت پدر مادرم نگاه کنم 

پسر من کلاس نهمه 

روزی سه جلسه ورزش میره و داره حرفه ای میشه الان 5 ساله 

برنامه نویسی وفتوشاپ و...هم هرروز در حد یه ساعت 

درس هم روزی 2 ساعت 

بازی آنلاین و فیلم هم 2 ساعت 

برنامه بریز و دنبال کن 

پسر من کلاس نهمه روزی سه جلسه ورزش میره و داره حرفه ای میشه الان 5 ساله برنامه نویسی وفتوشاپ و...هم ...

نهم با دهم خیلی فرق داره کاشکی منم برمیگشتم نهم 

معدل نهمم ۲۹ بود امسال به معنای واقعی دارم پاره میشم