2777
2789
چه ختمی برداشتی ؟رو چ حسابی ؟کافی بود دوتا نذر امام حسین میکردی

ببین من انقدر گناهکارم ک خیلی راه باید میرفتم تا خدا حاجتمو بده

مثلا من الان ۵ ماهه درگیر این حاجتم

بعد از همون اول میشنیدم ک ختم ۴۱ روزه سوره حشر محاله حاجت نده و اگر صلاح نباشه به حاجتت برسی یه روز یادت میره

من ۲۰ روز پیش یهویی گفتم این ختم رو بذار شروع کنم و شروع کردم و تا الان موفق بودم

نماز استغاثه به حضرت زهرا هم همینطوره سعادت خوندنش نصیب هرکسی نمیشه و من خداروشکر ۵ روز خوندم هفته پیش

و الانم استغفار امام صادق شروع شده میگم شاید بخاطر پاکسازیه

خیلی خوب این اونوقت هرچی در توان داری میشه مثلا برا دخترا وسایل بخرم روز میلادش خیابون یاهرجایی پخش ...

من روضه میگیرم تو خونه نون پنیر سبزی خرما حلوا هرچی در توانت باشه

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها چله ای که بدون اذن میتونید وارد بشید ، چله ۲ ذکر هست که طعام روح انسان هست:

1️⃣ استغفرالله ربی و اتوب الیه 

این ذکر عدد نداره ، بعضاً توصیه به عدد ۷۰ یا ۱۰۰ میشه ولی حد نداره و هر چی دوست دارید میتونید بگید

2️⃣ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

این ذکر طعام کامل روح شماست و حد گفتن نداره

مابقی اذکار رو به نیت چله نشینی نگید!

میتونید بگید اما به عدد خاص نگید و به نیت چله مابقی اذکار رو نگید !

بلاشک اثراتش در زندگی شما نمایان میشه و شاید ظرف شما گنجایش اثرات روحانی اون ذکر رو نداره و شما نعوذبالله به کفر گویی میرسید.

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!
ببین من انقدر گناهکارم ک خیلی راه باید میرفتم تا خدا حاجتمو بدهمثلا من الان ۵ ماهه درگیر این حاجتمبع ...

شما تو این ایام یه روضه برای حضرت زهرا بگیر محاله دستتو نگیرن

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

این نشون میده زیاد از حد روز موضوع تمرکز کردی و

گاهی اوقات بهتره آدم یه چیزی رو رها کنه 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
خیلی خوب این اونوقت هرچی در توان داری میشه مثلا برا دخترا وسایل بخرم روز میلادش خیابون یاهرجایی پخش ...

من الان جمعه سفره دارم شما هم بنداز شده دو نفر بیان یا سه نفر .خونت زندگیت با نور وجودشون پربرکت میشن

این ها دروغ قرآن خوندن و دعا خوندن هیچ استادی نمیخواد اونا مخصوص خداست نور داره

عزیزم من تا همین ماه پیش مثل شما فکر میکردم

ولی الان آگاه تر شدم

چرا زود گارد میگیرید

گفتم چله برداشتن سنگینی داره نه خوندن قرآن

اتفاقا همون استاد میگفت قرآن و دعا خیلی خوبه خواندنش فقط به قصد چله نباشه و در ساعت های متفاوتی از روز خوانده بشه

وگاهی یک روز رو جا بندازید 

حالا چون یک مطلبی با آنچه تابحال فکر می کردیم متضاد هست نباید سریع نفی کنید بلکه بهتره مطالعه کنید در موردش 

من الان جمعه سفره دارم شما هم بنداز شده دو نفر بیان یا سه نفر .خونت زندگیت با نور وجودشون پربرکت میش ...

چشم

میشه تو سفره ات برا منم دعا کنی۱۰سال به شب نخوابیدم هرشبم باگریه میگذره روزام باترس وحشت ناراحتی غم

چشممیشه تو سفره ات برا منم دعا کنی۱۰سال به شب نخوابیدم هرشبم باگریه میگذره روزام باترس وحشت ناراحتی ...

بی بلا حتما

این ها دروغ قرآن خوندن و دعا خوندن هیچ استادی نمیخواد اونا مخصوص خداست نور داره

البته منظور از موکل در واقع کسانی که از طرف خداوند برگزیده شدن برای این آیات

فکرتون سمت اون موکل ها که در خدمت جادو هستند نره

فقط تشابه اسمی هست