2777
2789
عنوان

شوهرم تولدمو یادش رفته بود🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 48 پست
بابا شاید نمیدونسته امروز چندمه... بیچاره منت کشی هم که کرده😂برید بیرون خوش بگذرونید گریه چیه

اخه چن روزه از من میپرسید امروز چندمه فردا چندمه؟فک کردم برای من برنامه داره هی امار تاریخو میگیره،تو نگو چک داره برای اون امار میگرفته🤕

بهش گفتم چن روزه سرمو بردی با تاریخو فلان منم منتظر گذاشتی فک کردم برا من برنامه داری

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو دوست داری سوپرایزت کنه من بابام عاشق این. کاره چندبار انجام داده برا مامانم کادو خریده ولی خوب ما ...

منم دخترم بزرگتر شه مطمئنم نمیذاره تولدم خشکو خالی بمونه.دیروز که بهش گفتم بدو بدو میرفت به باباش میگفت بادکنک بخریم فلان کنیم یواش بهش میگفت ولی صداش میومد😂

اخه چن روزه از من میپرسید امروز چندمه فردا چندمه؟فک کردم برای من برنامه داره هی امار تاریخو میگیره،ت ...

باشه بیخیال شو یه روز واسه توعه اونم بخاطر شوهر ناراحت باشی پاشو اماده شو برید بیرونیه کیک بخرید دوتایی باهم بخورید عشق کنید

ایشونم شاید ذهنش بخاطر چک ها مشغول بوده فراموش کرده 

خب شوهر منم همینه هرکاریو میگه تو باید بهم بگی من که نمیدونم.حالا منو بگو تولدم یکم فروردینه با اینک ...

تولد مامان و بابام ۱ فروردینه بعد هممون همیشه یادمون میره بخدا

انقد درگیر عیدو سال تحویلو ایناییم اصلا یادم نمیمونه تولد پدرومادرمونه🥲

من خودم چون کیک بلدم تولدمم یکم فروردینه زیاد تو قنادیا کیک تازه نیست دوبار برای خودم کیک درست کردم

نوش جونتون منم اگه میدونستم برام برنامه نداره خودم با خودم عشق میکردم😂😂

امروز بمیر گلم حتی به همسرت پیام بده بگو تولدم هنوز سرجاشه♥️

امروز بمیرم؟😂😂😂😂

اره بابا اول بهش چن تا گله کنم بعدم با خودم عشق میکنم.تولد نمیگیرم تا شوهرمم بیاد چون دیگه دیروز از کارش ناراحت بود خودشم.چن روز بود هی تاریخو میپرسید اینجوری شد که منم ازش توقع گرفتم که حتما میخواد سورپرایزم کنه نگو چک داره که تاریخ میپرسه

باشه بیخیال شو یه روز واسه توعه اونم بخاطر شوهر ناراحت باشی پاشو اماده شو برید بیرونیه کیک بخرید دوت ...

دیگه رفت سر کار تا بیاد بعد

ولی میدونم وقتی بهش میگم از هیچی دریغ نمیکنه.ولی من میخوام خودش یادش باشه

منم پارسال شوهرم فراموش کرده بودش تولدمو منم هیچی نگفتم شبش مامانوبابام وداداشم اومدن کیک وشیرینی اوردن بعداین یادش اومدش گفت من یادم بوده میخواستم واسه چندشبه دیگه برنامه بچینم. ولی فراموش کرده بودش روزه بعدشم رفته بود یه کیف چرم دست دوز خریده بودش اصلا دوستش ندارم کیف روولی اینکه فراموش هم کرده بودش ناراحتم الانم نزدیکه تولدمه یکماهه دیگه گفتم انتظار یه کادوخوب دارم یه ساعت هوشمندخوب نره بازیه چی بخره بدردم نخوره