2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدین چجوری کار شوهرمو تلافی کنم توورخدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 95 پست
گل و حشیش وقتی مصرف میکنه چرا خودتو و بچتون کنارش گذاشتی و موندی!

چون احمقم...فکر میکنم یه روز خوب میشه...اما نه دیگه تا سر قرارداداین خونه گفتم صبر میکنم اگه ۱۰ ماهه دیگه این مدلی بود زندگیم میرم دنبال طلاق

ای بابا آخه من چکار کنم چیزی به ذهنم نمبرسه😭ممنون شماهم🌸

خونتون سرامیکه؟؟؟؟

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو غذاش فلفل یا نمک بیشتر بریز ،این یه تلافی😂به جای آب قند آب نمک بده بخوره 😌🤣از در میاد ناگهانی ...

اولی رو که نه رو شکمش و غذاش حساسه 😂

میخوام جوری باشه یه سوتی بده اونم مثل من 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

ول کن ....شوهرمن که از لج با من سرکار نمیره چیکار کنم....دوروزه نمیره میخابه مث خرس....هی خدا اینو ا ...

والا من شوهرم اینقدر چسبیده به کار متاسفانه همه دعواهامون سر همین کار کردنشه کارش شده هووی من

میخنده بیشتر

خوب نزاربفهمه کارتوعه یه بارداداشم این کاروکرد تازه ازدواج کرده بود من وزنداداشم توتایی شب خونه بودیم داداشم بیرون بود بابرنامه ریزی ملافه سفید توحیاط گذاشته بود موقع اومدن برداشته بود دیدم زنداداشم یه جوری شد منم دیدم یه چی سفیدتوحیاط بال بال می زنه من یه جایی بودم پایین ومی دیدم ولی زن داداشم نصفه می دید پای داداشمودیدم همش می گفتم نترس باباشوهرته ولی اون اینقده ترسیده بود حواسش به حرفم نبود بیچاره بدجوری ترسیده بود داداشم بعدارفت براش دعای ترس گرفت 

رفت حموم برق و آب قطع کن چند دقیقه حالش جا بیاد 😶🤣🤣

ارههه این باز بهترهه😂😂😂🤣

بگم سریع باش معذرت خواهی کن 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

ول کن عزیزم کاش همه ی دغدغه های زندگی اینجور چیزا بود می دونی بعضی ها چه گرفتاری هایی دارن عزیزم اگه این کارو تو جمع می‌کرد و می‌خندید بد بود ولی خوب خودتون بودید همین که شوخی کردن با تورو دوست داره خوبه😁

تلافی نمیخوادکه بخندمنم شوهرم زنگ میزنه با دوستش هماهنگ میکنه صدای دختر دربیارن دوستش از اونور میگه ...

وایی  😂😂😂😂 چی گیرشون میاد اینقدر اذیت میکنن خدایی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینقدری من بهش محبت و مهربونی میکنم که حد نداره😭😂

برو تو کمد قایم شو وقتی اومد دیدنیستی زنگ زد هم گوشیو جواب نده اومد سروقت کمد درشو باز کنه  بالشی چیزی برداره پخ کن بترسه.اول صبح بضاعتم درهمین حدبود🤣

تلافی که میتونی نقطه ضعفشو پیدا کنی ولی شوخی خیلی جدی نکنی باهاشامثلا اکثرا از روح میترسن میتونی یه ...

نه اینجوری میفهمه منم 

یه شب که خوابیم نصف شب پاشم خودمو روح کنم بیام بالا سرش بهتر نیست؟ 😭😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب ببین ترسش از چیه من یه کار دیگه هم کردم اما توصیه نمیکنم یکبار نصفه شب شوهرم از خواب بلند شد رفت ...

این خوبه 😂😂😂 خودم یکمی میترسم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوبه گفته شرکت ایرانسل دختر دایی من زنگ زد گفت من زلیخام از قصر بودیفار یه پیغام واسه یوزارسیف دارم ...

😂😂😂😂 وااای خدا فکر کن دارم از غصه خفه میشم اینو خوندم نمیدونم بخندم یا گریه کنم خیلی خوب بود😂😂😂😂😂 

حالا خوب بود مامانت با همون عصبانیت میگفت نفرین عامون برتو باد ای زلیخای خائن 😂😂