2777
2789
عنوان

پیشنهاد بدین چجوری کار شوهرمو تلافی کنم توورخدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 95 پست
برقکار...برایکی کار میکنه ...هی اون زنگ میزنه این گوشی شو میزاره رو سکوت..فقط دارم تحمل میکنم بچم بز ...

اون نمیره توام نرو سذکار

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

باحاله که ، اتفاقا من و شوهرم همین جوری هستیم ببین نقطه ضعفش چیه ، نقطه ضعف شوهر من جن و روح و... ای ...

نه بابا با جن رو روح نمیشه میخنده مطمعنم 

باید کاری کنم ضایع شه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ول کن ....شوهرمن که از لج با من سرکار نمیره چیکار کنم....دوروزه نمیره میخابه مث خرس....هی خدا اینو ا ...

خدا الهی لعنت کنه اون مردی که واسه سر کار رفتن زنشو دق میده الهی خدا لعنت کنه خودشو پدر مادرشو

خب من حرص میخورم بخدا 🤦🏻‍♀️ لاقل اگه کاراشو یبار تلافی میکردم بهتر بود

تو غذاش فلفل یا نمک بیشتر بریز ،این یه تلافی😂به جای آب قند آب نمک بده بخوره 😌🤣از در میاد ناگهانی پخ کن بهش با صدای بلند که خراب کنه خودشو🤣🤣🤣

توهم بترسونش بعدش بشینین بخندین بده داره موجبات خندت وفراهم می کنه

چجوری بترسونمش

خنده خودش یا من 

من که حرص میخوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیچی تا صدام بره بالاتر دادمیزنه بیشتر اماده بدم کتک میزنه...گل حشیش ترامادول مصرف میکنه...مث سگ ازش ...

گل و حشیش وقتی مصرف میکنه چرا خودتو و بچتون کنارش گذاشتی و موندی! 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تلافی نمیخوادکه بخند

منم شوهرم زنگ میزنه با دوستش هماهنگ میکنه صدای دختر دربیارن دوستش از اونور میگه عشقممم زود قطع کن دلم بغلتو خواست😂😂یا اونسری مامانم اینا سه تا چک گرفته بودن از شوهرم دوستش زنگ زده بود با صدای کلفت که شما خانم...  هستی گفتم بله گفت از بازداشتگاه تماس میگیرم همسرتون به جرم چک برگشتی دستگیر شده لطفا جهت توضیحات بیشتر هرچه سریعتر به فلان جا مراجعه کنید😕😂بعد من ترسیدم یهو نتونستن خودشونو نگه دارم خندیدن😑🤣

آخ گل گفتی عاشق حرص خوردن منهچجوری من تلافی کنم چیزی به ذهنت نمیاد؟

تلافی که میتونی نقطه ضعفشو پیدا کنی 

ولی شوخی خیلی جدی نکنی باهاشا

مثلا اکثرا از روح میترسن میتونی یه شب که اومد خونه خودتو شکل روح کنی همه جارم تاریک کنی وقتی اومد تو اتاق بترسونیش

روح شو

میخنده بیشتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه بابا با جن رو روح نمیشه میخنده مطمعنم باید کاری کنم ضایع شه😂

خوب ببین ترسش از چیه 

من یه کار دیگه هم کردم اما توصیه نمیکنم یکبار نصفه شب شوهرم از خواب بلند شد رفت دستشویی منم بلند شدم یه ملافه سفید سرم کردم و توی تاریکی منتظر نشستم تا بیاد و بعدش پریدم یکدفعه جلوش ، یعنی بدجور ترسید ولی بعدش تا دو روز باهام قهر بود😁😁

خوبه گفته شرکت ایرانسل دختر دایی من زنگ زد گفت من زلیخام از قصر بودیفار یه پیغام واسه یوزارسیف دارم ...

آقا شرکت ایرانسل خیلی سمه

من زنگ زدم ازش پرسیدم ببخشید این شماره شرکت ایرانسله؟ بخدا ب خنگ بودنم ایمان آوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چجوری بترسونمشخنده خودش یا من من که حرص میخوردم

ببین من این راه ترسوندن رو امتحان کردم صد درصد تضمینیه😂😂البته تو اینستا دیدم

شب که مثلا رو تخت داره گوشی استفاده میکنه برو دستشویی کللل صورتتو سیاه کن با گواش یا ذغال یا هرچی

بعد خونه رو تاریک تاریک کن دیده نشی یواش برو کنارش پلک بزن که فقط سفیدی چشمات معلوم باشه نگاه کن تو صورتش یا به گوشی با خنده پلک بزن

اصلااااا انقدر خووووب میترسنننن که نگو🤣🤣🤣من بعدش عذاب وجدان گرفتم ولی مردممم از خنده