2777
2789
بععععععکل عمرت به فنا رفته😂

😂

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

کل تلوزیون تکراره😂😂😂😂😂بعضا هاش خوبنمثل جومونگ کیمیامختااااار🤕😂😂😂😂😂🥴

مختار اره ولی کیمیا من خوشم نمباد انگار اون جنگ به پایان رسونده😂جومونگم چشام ببندی از تو کوچه پس کوچه ها گوگوریو میرم چین

هر چی میخام همون میشه😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عید امسال ۱۴۰۴ میخوان سری آخر جومونگ یعنی داستان نابودی گوگوریو رو پخش کنن از شبکه تماشا 

سریال ته جویونگ خیلی قشنگه غمگین و پر از احساسات و حماسی هم هست 

مختار اره ولی کیمیا من خوشم نمباد انگار اون جنگ به پایان رسونده😂جومونگم چشام ببندی از تو کوچه پس کو ...

دقیقا منم 

ببرن گوگوریو و بیو میتونم اسنپ کار کنم😂😂😂😂

ولی قیمت نمک چوسان داشت از دستم خارج میشد

که خدا رو شکر پخش بشه میفهمم قیمتش

کیمیا هم دیشب بحث تحلیلش داغ بود خیلی خفن بود😂

خانه شماره 12 میدان گریمولد
اگر گفت چه ساعتی و کدوم کانال منم تک کنین😍😂

جومونگ رو نشنیدم ولی شنیدم که سری آخر جومونگ رو امسال پخش میکنن از نوروز ۱۴۰۴ از شبکه تماشا 

داستانش در مورد اخرین پادشاه گوگوریو هست تو مایه های جومونگه از نظر سبک حماسی و احساسی بودنش 

چقدر من بدم میاد از این فیلمچقدر کره ای ها اسطوره سازی میکنن این جوومونگ واقعا یه آدم خون ریز و خشن ...

کره ای ها تقریبا برای همه پادشاهاشون فیلم و سریال ساختن 

تو بعضیاشون خوب نشون دادن پادشاهاشون رو و تو‌بعضیا بد .

به هر حال هر سریالی باید یه قهرمان داشته باشه که مردم جذب سریال بشن و تو بعضی سریالاشون پادشاهاشون رو قهرمان نشون دادن 

آره اتفاقا تو یه سریال دیگه دقیقا جومونگ بد بود😐

آره سریال جومونگ ۴ که چند وقت پیش پخش شد 

کلا برای فیلمسازا جذب مخاطب و پول مهمه حقیقت تاریخی مهم نیست و کلی سریالاشون خالی بندی و تخیل داره 

چقدر من بدم میاد از این فیلمچقدر کره ای ها اسطوره سازی میکنن این جوومونگ واقعا یه آدم خون ریز و خشن ...

نه جومونگ آدمه خوبیه یه زمانی الگو بود 

کاربر آقا هستم. در لحضه زندگی کن شاید فردایی نباشد