2777
2789

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ🤍✨

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معجزه شکر گزاری..... خدایا شکرت بابت لحظه لحظه زندگی بابت چیزای که دارم صد هزار مرتبه شکر شکرت می کنم  شکرت می کنم 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

معجزه شکر گزاری
ما که رو سیاهیم. ابرویی نداریم پیش اوالهی به حق پهلوی شکسته زهرا به آبروی زهرا مرضیه حس عجیب و شیری ...

چقدر شما مهربونی

واقعا اشک تو چشمام جمع شد 💔

خدایا انتظار وحشتناکه

خدایا والاترین پیامبراتو با انتظار امتحان کردی مگه ما کی هستیم که دووم بیاریم 

خدایا بهمون رحم کن

زخم زبون وحشتناکه

با حسرت دیدن بچه دیگران وحشتناکه

ثانیه شماری وحشتناکه

دعواهای بی دلیل بین زن و شوهر و استرس به خاطر نداشتن بچه وحشتناکه

چقدر شما مهربونیواقعا اشک تو چشمام جمع شد 💔خدایا انتظار وحشتناکهخدایا والاترین پیامبراتو با انتظار ...

خیلی سخته خیلی .....الهی ناامید  نشی  زن دایی ام

29 سال چشم انتظاره شب و روز گریه .....هیچ جوره درد بی اولادی قابل تحمل نیست خدایا😞😞

معجزه شکر گزاری
چقدر شما مهربونیواقعا اشک تو چشمام جمع شد 💔خدایا انتظار وحشتناکهخدایا والاترین پیامبراتو با انتظار ...

ببین حرفاتو انگار داشتم مثل ی جسم لمس میکردم.. میگن درد کشیده،، دردکشبده رو میفمه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خیلی سخته خیلی .....الهی ناامید نشی زن دایی ام29 سال چشم انتظاره شب و روز گریه .....هیچ جوره درد ب ...

چرا ای وی اف نکرده؟ 

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خیلی سخته خیلی .....الهی ناامید نشی زن دایی ام29 سال چشم انتظاره شب و روز گریه .....هیچ جوره درد ب ...

اخه مشکلشون چیه ؟؟ 

این همه روش های درمانی ، ivf و نهایتا رحم اجاره ای 

مگه میشه ک نشه !!! مگر اینکه درمان رو جدی دنبال نکنن 

بعد ۲۹ سال دیگه معجزست طبیعی باردار شن بخاطر سنشون 💔

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤

آخهه چراتواین موقعیت این تایپیکوببینم😔😔تواقدامم هرماه خواب میبینم پریودشدم چندروزبعدروزموعدم پریودمیشم دقیقاصبح دوباره همون خوابودیدم انقدگریه کردم حالم خوب نیست یعنی خدادوس نداره من مامان شم🥺😔😔😔

اخه مشکلشون چیه ؟؟ این همه روش های درمانی ، ivf و نهایتا رحم اجاره ای مگه میشه ک نشه !!! مگر اینکه د ...

وقتی هیچ‌اسپرمی نباشه توبدن مردیاتخمکی نباشه فایده نداره نمیشه مخصوصااگه دوطرف باهم مشکل داشته باشن اهدایم نمیتونن بگیرن