2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 50188 بازدید | 1957 پست
دوستان هفته پیش یه جایی دعوت بودم یه مجلسی برای آقایون بود و چون بامن راحت بودن گفتن بیا ولی تو آشپز ...

قلبم گرفت💔.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خروجی امروز یه پیاله که شکسخ با یه چوب لباسی.

وسایل غیر کاربردی من اگر بشمرم شاید از ۱۰ تا قلم بیشتر بشه.ولی نمیتونم بذارم خروجی متاسفانه.

مثلا یکیش سبد بزرگ پیک نیک

چرخ خیاطی

سبزی خرد کن

فلاکس دو قلو

چای ساز

شاید بعدها انشالله دستم بازتر بشه بتونم بذارمشون خروجی

منم

مامانم اینا ی انباری داشتن انقد ب دیواراش دبه و الک و کیسه و انواع اقسام وسایل بیخود اویزون کرده بودن ادم میرف داخلش نفس کم می اورد.

ی روز باهم همه رو جمع کردیم از دیوارا هرچند هنوزم شلوغه ولی خداروشکر باز رو دیوارا چیزی نیست.

حالا مال اونا انباریشون بود ولی ادم همچین بلایی رو نباید سر خونه زندگیش بیاره

سلام به دوستای عزیزم

یه روزه قضا گرفته شد خداراشکر 😍🌿

فلاسک من یدونه دارم برای بیرون رفتن و یدونه کوچیک برای باشگاه یا جای اینجوری ✔️

قابلمه سرویس جهیزیم هست که قابله کوچک ترینش و ماهیتابش خراب شد فروختم الان سه سایز قابلمه شو دارم 🌸

بزرگن و معمولا برای مهمونی اوکی هست🍒

یه سرویس ۶ پارچه هم داشتم که ماهیتابه و دوتا قابلمه داره اونو استفاده میکنم و فعلا ورودی ندارم😁

هروقت ایناهم خراب شد میفروشم و میخرم

بنظرتون بهترین مدل قابلمه چیه؟ گرانیت ؟ تفلون ؟ مس؟ روی ؟ 

میشه راهنمایی کنین عزیزان 😚

دوستان هفته پیش یه جایی دعوت بودم یه مجلسی برای آقایون بود و چون بامن راحت بودن گفتن بیا ولی تو آشپز ...

چقدر شلوغ .

کابینت بلند منظورتون کابینت باکس؟ 

می‌خوام کابینت بزنم پیشنهاد سازنده دوتا کابینت باکس بودکناره ها

چقدر شلوغ .کابینت بلند منظورتون کابینت باکس؟ می‌خوام کابینت بزنم پیشنهاد سازنده دوتا کابینت باکس بود ...

اسم‌شناسی رو درست نمیدونم ولی عکس آشپزخونمو میزارم ببین  من دوتا دارم یکی کنار یخچال و یکی عقب تر

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
اسم‌شناسی رو درست نمیدونم ولی عکس آشپزخونمو میزارم ببین من دوتا دارم یکی کنار یخچال و یکی عقب تر

اسم اش رو نمیدونم

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
کنار یخچال طرح چوب و بغلش سفید منظورتونه؟ منم سفید ماتو طرح چوب سفارش دادم .خیلی شیکه به سلامتی است ...

بله همون دوتا منظورمه،مال من چوب و کرم خیلی روشن هست،ممنونم ازتون دوست عزیز،برای شما هم پیشاپیش مبارک باشه

خیلی قشنگه آشپزخونتون😍

نگاه شما قشنگه عزیزم به من لطف دارید