2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 50506 بازدید | 1968 پست

دیشب برامون مهمون سرزده اومد  به لطف این تاپیک خونمون کاملا مرتب و تمیز بود

غذا هم فقط وقت کردم یه برنج بذارم و بابام از بیرون کباب گرفت یکمم غذای خودمون بود که اوردیم

ولی غذا زیاد اومد 🤕چون امشبم میمونن به مامانم پیشنهاد دادم همونا رو برای ناهار گرم کنیم شب غذای تازه بذاریم 

کنار غذا هم دو نوع ترشی و پیاز گذاشتیم با نوشابه

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب✅️✅️✅️وسایل آشپزخونه که برای روز مبادا نگه داشتیم وسال تا سال ازش ...

ممنون بابت اهمیتتون به تاپیک و دنبال کنندگانش

بنده چیزی برای مبادا ندارم جز یک عدد چاقو 

برای دم دست فقط یک چاقو دسته زنجان دارم یک چاقو دسته چوبی نیز همسر خریدن و من خروجی نذاشتم و برای مبادا نگه داشتم 

هر وقت سفر طبیعت گردی رفتیم اون رو بردم و استفاده کردیم

ققنوس

سلام . بحث وسایل اضافه س . من ندارم . به هیچ عنوان . انباریمم خالیه فقط چندوقت ی بار ی جاروتوش میزنیم درو میبندیم و تمام . ولی من همش دوس دارم خلوت تر کنم . واقعا دوس دارم با جابه جایی حتما فرشام عوض شن . انگار به قول هیدوا جان چون طرحش شلوغه . رو مخمه . راستی ورودی جاروبرقی هم ندارم . چون تعمیر شد و عالی شد . ولی کمال گرایی داره خلم میکنه احساس میکنم باید ی چیز گنده از خونه بره . 

سلام دوستان شما برگه هایی که یه طرفشون سفید هست رو چکار میکنید ؟ اگر بندازیم تو کاغذ باطله ها بدیم ب ...

عزیز من نگه میدارم کوچولو تر میکنمشون لیست خرید مینویسم همیشه یکی این ور یخچال که دید نداره با آهنربا میزنم تو آشپزخونه یادم بیافته چیزی باید تهیه شه سریع مینویسم 

خرید های فروشگاهم مینویسم روشون 

ورودی :سوهان ناخن برای خودم✨قبلی تو سفر گم شد

خروجی:شلوار خونگی همسرم.ی لباس مجلسی خودم مدلشو زیاد دوست نداشتم،ولی چندباری پوشیدمش✅

درمورد وسایل برای مبادا.....چیزی ندارم جز همون ظرف و ظروف بزرگ که میدونم بعدا قراره استفاده بشه✅

سلام دوستان شما برگه هایی که یه طرفشون سفید هست رو چکار میکنید ؟ اگر بندازیم تو کاغذ باطله ها بدیم ب ...

به نظرم برگه ها رو منگنه ای بزن و یا فنر کن

خلاصه اون تمییز ها رو نشونشون نده بگو تموم شده اینا پشتشون رو استفاده کنید 

تا یادم بگیرن موقع مدرسه هم 

پشت و رو سیاه کنن  و نقاشی بکشن 

منم کلی برگه فنر شده خواهرم اورده بر بچه هاش  که یه طرفش مال شرکت نوشتنی بود 

یه طرفش سفید 

بچه ها اون طرفش نقاشی میکشن 

مثبت اندیش😇

راستی من دم کنی و پیش بند و این چیزها داشتم دادم رفت چون استفاده نکردم چند سال پیش رد کردمدوتا سبد ی ...

شاد عزیز جنوبی هستی ؟ س و ب ؟ از نوع حرف زدنتون حس کردم هم شهری هستیم 😁 صافی

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

به احتمال زیاد اخر هفته مهمون دارم 

دیشب تا فرصت داشتم سرویس بهداشتی حسابی شستم که اخر هفته فقط ابکشی کنم.

من ماکروفر دارم ولی استفاده نمی کنم همسرم نمی ذاره خروجی روی کابینت بود فقط زحمت تمیز کردنش بود دیگه امروز گذاشتم تو پنتری کلی فضا روی کابینت برام باز شد که گلدون مورد علاقه همسرم یه گوشه گذاشتم [گلدوناش باید جلوی چشمش باشه منم به خواسته اش احترام می دارم ]

داروها چک کردم چند ورق قرص گذاشتم خروجی بقیه شون مرتب کردم.

حسابی سطح کابینت ها برق انداختم.

دیگه نهار گذاشتم

شامم بار گذاشتم

تا اینجای روز فعلا نمازم نرسیدم بخونم

شادی صدام کنید

✅️یه نماز قضا خوندم

✅️لباسای مهمونی اخر هفته خودم ودخترم اتو زدم واماده گذاشتم تو کمد

دوستای عزیز قطعا همه می دونید رنگ سبز با قهوه ای وکرم وسرمه ای وقرمز ست

خوب من فکر کردم هر سبزی تا امروز متوجه شدم تو انواع سبزه سبز کله غازی قابلیت ست پذیری کمتری داره

بنابراین یادم می مونه دیگه این رنگ نخرم

شادی صدام کنید
س و ب چیه؟

سیستان و بلوچستان

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…