2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 26936 بازدید | 1119 پست

برای چای  ماگ اصلا پسندم نیست چون اکثر ماگا لبه کلفت تری نسبت به لیوان و استکان دارن ..و من رو این مورد حساسم  ..نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه ..توی ماگ چایی نمیچسبههرچی لبه استکان یا لیوان نازک‌تر چای بهتر میچسبه 

این نظریه نامحبوب از یه ترک چای خور😂😂

برای آب یا هر نوشیدنی طی روز برا بچه ها دوتا ماگ داشتم اخیرا شکسته باید بخرم ..اینجوری لیوان کمتری کثیف میشه ..بچه هام تو سنی نیستن که بشورن پس ماگ رنگ یا طرح متفاوت برا این مورد عالی هست 

همسرم به هیچ عنوان ماگ دوست نداره به همون دلیل لبه ضخیم بودن ماگا ..

شش دست استکان دارم برا مهمان ..اضافه نیست چون ما پرجمعیت هستیم 

شش دست نیم لیوان ..کلا لیوان بلند ندارم 

و دو دست فنجان که رو سرویس چینی جهازمه و دوتاش شکسته در طی ده سال و اگ مهمان کمتر بیاد اونا رو گاها میارم 

برا خودمون به دست لیوان و یه دست استکان داریم که از عرکدوم دوتا دم دست گذاشتم برا روزمره منو همسرم ..بچه ها که گفتم ماگ دارن که اخیرا شکستن و باید مجدد بخرم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب ✅️✅️✅️قابلمه ها وماهیتابه های خیلی کوچیک یا خیلی بزرگ که کمتر اس ...

من قابلمه هام خییلی زیادن واقعا نمیدونم چرا این همه قابلمه خریدم برای جهیزیه.

🔴یه سرویس چهارتایی قابلمه رویی، سه سایز قابلمه و یه ماهیتابه

🔴دوتا قابلمه رویی که زیاد استفاده نکردم

🔴چهار تا قابلمه رویی که اینا باز کهنه تر از اونای دیگه ن‌

🔴دوتا ماهیتابه واقعااا کهنه که میخواستم بذارم خروجی ولی همسرم برداشت قایمشون کرد😂

🔴یه سرویس گرانیتی که فکر کنم چهارتا قابلمه داره با یه ماهیتابه و یه تابه رژیمی

🔴دوتا قابلمه و یه ماهیتابه گرانیتی کوچولو برای غذاهای دخترم

الان به جز اون دوتا قابلمه رویی که زیاد استفاده نکردم و دوتا قابلمه گرانیتی، بقیه شون کهنه شدن و واقعا دلم میخواد عوض کنم ولی خب نمیشه چون هم همسرم مخالفه هم اینکه چون مال جهیزیه س هنوز نمیتونم عوضشون کنم.

اشتباه بزرگی هم که کردم این بود که سرویس گرانیتی رو رنگ صورتی برداشتم که همشون الان لک روغن روشون مونده و بخوام پاکشون کنم رنگ خود قابلمه هم پاک میشه. 

اگر خدا بخواد و دوباره بخوام بخرم فقطط رنگ مشکی میخرم قابلمه هامو.

نهال🌱

داریم مامانم نمیذاره خروجی😑ققنوس جون گفت قابلمه تک نفره برای کیک, یه سوال برام پیش اومد ، تو قابلمه ...

من تا الان قالب کیک نخریدم (البته قصد دارم بخرم) همیشه یه قابلمه رویی رو به عنوان قالب استفاده میکنم البته من فر ندارم میذارم تو آون توستر و خیلیم راحت کیک ازش جدا میشه.

نهال🌱

من قابلمه هام خییلی زیادن واقعا نمیدونم چرا این همه قابلمه خریدم برای جهیزیه.🔴یه سرویس چهارتایی قاب ...

یادم رفت بگم یه دیزی سنگی هم دارم که خیلی استفاده میکنم انواع خورشت و آبگوشت رو توی دیزی درست میکنم.

نهال🌱

تعداد قابلمه هام:

✨️یه سرویس گرانیتی که یه تابه سایز بزرگ یه قابلمه سایز بزرگ یه قابلمه متوسط و یه کوچیک که دم دستی همیشه استفاده میکنم

✨️یه سرویس که دو تا تابه و سه تا قابلمه داره تو همون اندازه هستن فقط از قابلمه کوچیکش استفاده میکنم 

✨️یه قابلمه مسی که استفاده ای ندارم فعلا شرایط خروجش ندارم

✨️یه قهوه جوش مسی

✨️یه تابه کوچیک برا تخم مرغ

✨یه قابلمه سایز کوچیکم دارم که دم دستی خیلی استفاده میشه

✨️یه تابه چدن هم دارم برا سیب زمینی بیشتر استفاده میکنم

ثروت بی نقص، حقیقت انتخابی من است.
من قابلمه هام خییلی زیادن واقعا نمیدونم چرا این همه قابلمه خریدم برای جهیزیه.🔴یه سرویس چهارتایی قاب ...

من سرویس گرانیتی صورتی داشتم کهنه و خراب شد دادم بیرون.رنگ مشکی بازسازی کردن هم داخلش تیرس هم بیرونش چون اگر داخلش رو روشن میگفتم به خاطر استفاده از رب و زرد چوبه تغییر رنگ میداد.شمام فعلا اونایی که کهنه شدن رو بده بازسازی کنن هر قابلمه از صد تا ۱۵۰ تومن میشه.

قبل از اینکه ماشین ظرفشویی بگیرم فکر میکردم تا ماشین ظرفشویی پر بشه و شسته و خشک بشه، ظرف کم میارم د ...

دارم کابینت میزنم   جای ظرفشویی رو کابینت کار گذاشت

خودم قبلا اصلا دوست نداشتم ولی الان میبینم گاهیی اوقات ظرفا جمع میشه به نظرتون بخرم خوبه 

شما ظرفشویی چند گرفتین مارکش چیه

من سرویس گرانیتی صورتی داشتم کهنه و خراب شد دادم بیرون.رنگ مشکی بازسازی کردن هم داخلش تیرس هم بیرونش ...

باز سازی دقیق مثل قبل میشه ؟یا انگار رنگ خودم زدیم و سریع پاک میشه ؟چند وقته زدین ؟

ما یکی از آشنا ها زده بودن داخلش که افتضاح

بیرونشم معلوم میشد یه جوری بود

مثبت اندیش😇

باز سازی دقیق مثل قبل میشه ؟یا انگار رنگ خودم زدیم و سریع پاک میشه ؟چند وقته زدین ؟ما یکی از آشنا ها ...

تو گوگل سرچ کن اگر بهترین جا بدی با مواد اصل بزنن رنگش نمیره و ضرر نداره.واسه من دوسال کار کرد رنگ بیرونش که اصلا نرفت ولی داخلش رو چون رنگ  روشن داده بودم و از قاشق استیل استفاده کرده بودم خط افتاده بود.حتما باید از چوبی استفاده کرد.

تو گوگل سرچ کن اگر بهترین جا بدی با مواد اصل بزنن رنگش نمیره و ضرر نداره.واسه من دوسال کار کرد رنگ ب ...

اهان منم که اهل قاشق چوبی نیستم

ولی از بیرون یکیام خسته شدم رنگ روشن بودن طفلیا خراب شدن

مثبت اندیش😇

سلام خانوما منم یه سالیه به تاپیک قبلی سرمیزدم و میخوندم.الان یه سوال دارم من چهار تا تشک مهمان دارم ...

من سه تا تشک پشم دارم توی بیست سال استفاده نشد ولی گذاشتم شاید یه مهمان جدید بیاد رختخواب نو داشته باشم.پنج تا تشک پشم دیگه هم دارم که اونا رو فقط سه تاش استفاده میکنم همشون نو هستن.

به نظرم پنبه سنگینه بفروش از این تشک آماده بخر دوتا. سالی بیارم تشک دم دستی رو میشورم تا غروب خشک میشه