2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 27584 بازدید | 1145 پست
برای هر نفر یک لیوان مشخص کنید و خودتون و بچه ها رو راحت کنید بنده چهار تا ماگ برای اعضای خانواده با ...

ایده خوبیه اتفاقا دوتا ماگ دارن گذاشتم کابینت درش میارم براشون امتحان میکنم ببینم جواب میده🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آموزش مهمه من برای آموزش پسر بزرگم وقت گذاشتم ، اونم بصورت خودجوش برای برادرش تبدیل به الگو شد اگر خ ...

دختر و پسر بزرگ داره پسره ۲۰ و دخترش۱۵

و دختر ۱۰ساله و پسر۶ساله

آموزش که چه عرض کنم 

یه لیوان آب دست کسی نمیدن 

روزش خواهرم گفت اگه به حرف شوهرم کرده بودم بچه ها خوب بودن اما من دلسوزی بیجا داشتم الانم که چشم سفید شدن

زن و شوهر ماهی ۶۰ الی ۷۰ فقط خرج میکنن تو خونه 

همش ظرف و لباس و خورد و خوراک 

به کمکی هم اعتقاد نداره خواهرم

من درهفته یبار الی دوبار میرم و پاکسازی و تمییز کاری

ولی فایده نداره 

خودشون اصلا تلاشی برای کم خریدن و ...ندارن

مثبت اندیش😇

سلام دوست عزیز، ما دو نفریم ، به نظرتون ماشین ظرفشویی برای منم مفیده بنظرتون این رومیزی ها خوبه یا ...

سلام راهی جان❤

به نظرم ماشین ظرفشویی تو هرخونه ای واجبه 

من اونموقع ها میگفتم دوتا تکه ظرفه دیگه میشورم و تموم میشه دیگه چرا باید ظرفها رو جمع کنم تا ماشین ظرفشویی پر بشه؟! 

ولی واقعا داشتنش مفید و صرفه جویی تو وقت و زمانتون و حتی تمیزی بصری آشپزخونه رو داره 

من همیشه ظرفها رو زود زود میشستم 

نمیذاشتم جمع بشه 

ولی یه وقتایی دیگه چاره ای نیست جمع میشه 

حالا یا خانم خونه مریضه یا خسته ست یا کارهای زیاد دیگه داره،یا مهمون داره یا شاغله و وقت کم میاره و...

بالاخره اون ظرفشویی پر اذیت کننده ست 

الان تا یه بشقاب کثیف میشه میذارم تو ماشین 

ظرف نشسته تو دید نیست 

یه دفعه شسته میشه

به حدی تمیز که خودت انقدر تمیز نمیتونستی بشوری مگر با وایتکس یا داشتن کمکی(چون ریه من حساسه نسبت به وایتکس هرچند وقت یه بار همه لیوانها و استکان و کلا کریستالها رو میریختم تو تشت و آبگرم و...  کمکیم میشست)  

الان همش در اون حد هر دفعه! تمیز شسته میشه 

آشپزخونه چون خلوته و ظرف نشسته تو دید نیست 

تمیزی بقیه جاهای آشپزخونه به چشم میاد و هر لحظه مهمون سرزده هم بیاد خیالت راحته(شخصا رو این مورد همیشه حساس بودم) 

در حال حاضر میگم کاش زودتر گرفته بودم ✨

درمورد اندازه ش نمیتونم چیزی بگم 

باید موقعیت خودتو ببینی گلم که آیا قصد بچه دار شدن داری یا نه؟ 

چه اندازه مهمون برات میاد؟ 

مقدار کثیف شدن ظرفهات در چه حده؟ کنار آشپزی شیرینی و کیک پزی هم داری با نه و... 

امیدوارم توضیحاتم تونسته باشه راهنمای خوبی تو تصمیم گیریتون باشه 

❌لایک❌
دختر و پسر بزرگ داره پسره ۲۰ و دخترش۱۵و دختر ۱۰ساله و پسر۶سالهآموزش که چه عرض کنم یه لیوان آب دست کس ...

کاش ی تار موشون به تو میرفت دلشاد . فرفره ای . راستی منم عمقی تمیز کردم به قول خودت بوی تمیزی اومد تا اونجا یا ن 🤣

سلام مجدد به همگی ❤️

چقد سرعتتون بالاست بلخره رسیدم به صفه ۶۲☺️

بماند که ده صفه فقط بحث نوار و کاپ بود 🥴

ولی رسیدم بهتون😍

خروجی من هرجمعه دارم اکثرا لباس و وسایل خونه س

دوتا لباس زیر 

یک شلوار 

ناخن گیر

دوتا کیف پول نو سالهاست بلااستفادس 

فعلا رفتن خروجی تا جمعه باز بیفتم به جون خونه

❌لایک❌

سلام دوستان.

بحث دم کنی و مگنت هست.من دوتا مگنت دارم زدم ب کنار یخچال روی در نیست که دید داشته باشه.

گاهی یادداشتی مینویسم یا لیست خرید

دم کنی هامم دوسال پیش موسیده بودن انداختم رفت.الان فک کنم ی دونه بزرگ دارم که احتیاجم نیست

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
دختر و پسر بزرگ داره پسره ۲۰ و دخترش۱۵و دختر ۱۰ساله و پسر۶سالهآموزش که چه عرض کنم یه لیوان آب دست کس ...

عزیزم ببخشید از حرفم بهتون برنخوره،ولی شما کمتر بهشون کمک کنین براشون بهتره.

همین که بچه ها میبینن هرچقدر ریخت و پاش کنن باز هم کسی هست جمع و جور و تمیز کنه بیخیال تر میشن.

شما اگر برای کمک میرید خونشون نهایتا ی جمع و جور ساده کنین.

یه سری کارها اخرش باید مسولیتش گردن بچه ها باشه.

من یه خواهر مجرد دارم،تو خونه پدری دست ب سیاه و سفید نمیزنه

مامانم به هیچ وجه لباسهاشو نمیندازه ماشین.یا مثلا خیلی غذاهارو نمیخوره مامانم براش غذای دیگه ای درست نمیکنه تا خودش برای خودش درست کنه.

حتی گاهی برای تنبیه ظرفای خواهرمو نمیشوره.اینجوری میوفته گردن خودش

حالا اینکه روش مادرم اشتباهه یا درسته رو نمیدونم ولی واسه خواهرم جوابه

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم
عزیزم ببخشید از حرفم بهتون برنخوره،ولی شما کمتر بهشون کمک کنین براشون بهتره.همین که بچه ها میبینن هر ...

دقیقا همسرم این حرفو بهم زده گلم 

میگه تا خواهرت میاد دنبالت تو نرو 

بهانه بیار

تا بچه هاش بزرگن انجام بدن

الان از زبون شما که شنیدم 

بهتر شد ....دوباره بهانه میارم و نمیرم 

🌹🥰😘

مثبت اندیش😇

کاش ی تار موشون به تو میرفت دلشاد . فرفره ای . راستی منم عمقی تمیز کردم به قول خودت بوی تمیزی اومد ت ...

بوش اومد

من اره خیلی با خواهرم فرق دارم

من ۳تا زن داداشم عالیمم 🙃😂🤌

مثبت اندیش😇