2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 28146 بازدید | 1158 پست
منم دمکنی و کیسه سبزی ها رو خیلی وقته گذاشتم خروجی ولی نمگیر یه سرویس 4تکه دارم و ازش استفاده میکنم ...

من برای خشک کردن ظروف مهمان یه صافی ولگن پلاستیکی بزرگ دارم برای سبزی شستن تصمیم دارم ازاون استفاده کنم کنار سینک میذارم وظرفای شسته شده رو توش میذارم تا آبگیری بشن برای همین میگم یه نمگیر برام کافیه 

قبل از اینکه ماشین ظرفشویی بگیرم فکر میکردم تا ماشین ظرفشویی پر بشه و شسته و خشک بشه، ظرف کم میارم د ...

6لیوان؟من ماشاءالله بچهام تو یک ساعت 4لیوان راحت کثیف میکنن از بس آب میخورن فک کنم برای من باید همون 12لیوان باشه یا اینکه پیش پیش با دست بشورمشون که زیاد نشن🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

6لیوان؟من ماشاءالله بچهام تو یک ساعت 4لیوان راحت کثیف میکنن از بس آب میخورن فک کنم برای من باید همون ...

پسر کوچیکه من یه بطری استیل داره 

براش تو اون آب میریزم و میزارم رو اپن 

هروقت تشنه ش بشه میاد آب میخوره و میره 

بقیا هم اب میخورن و لیوانو آب میکشن میذارن تو ابچکون 

❌لایک❌

سلام دوستای خوبم 🌿

من تک تک کامنت های تاپیک قبلی مینیمالیست از هونامیک عزیز رو خوندم، 

تو نوت گوشیم برای خودم جمله های قشنگش رو نوشتم؛ 

برای شما هم می‌ذارم که لذت ببرین

(مخصوصاً برای عزیزانی که تازه با این سبک آشنا شدن🥰)

از سال ۹۷ خواننده خاموشم و بالاخره عضو شدم😃
اینم سرویس چاقومه که به جز چند تا آیتم بقیش اصلا استفاده نمیشه و اون استند ها چقدر رو مخن من همه رو ...

منم دقیقا همین رو دارم

فقط قیچی و پوسن کن رو خیلی استفاده میکنم و کوچیکترین سایز چاقوش.

بقیشون خیییلی کم استفاده میشن شاید در سال یکی دوبار.

نهال🌱

قبل از اینکه ماشین ظرفشویی بگیرم فکر میکردم تا ماشین ظرفشویی پر بشه و شسته و خشک بشه، ظرف کم میارم د ...

سلام دوست عزیز، ما دو نفریم  ، به نظرتون ماشین  ظرفشویی برای منم مفیده بنظرتون این رومیزی ها خوبه یا بزرگا؟

این مدت ظرفا رو اکثر اوقات همسرم میشوره ،مردد موندم که بخرم یا نه 

✅️دوتا چاقو همون سرویس چاقو که عکس گذاشتید +دوتا سری همزن برقی امروز گذاشتم خروجی

⬅️از سرویس چاقو به جز قیچی اش که خیلی استفاده نی کنم بقیه ایتم هاس گذاشتم خروجی[البته تا جایی که حضور ذهن دارم]

شادی صدام کنید
6لیوان؟من ماشاءالله بچهام تو یک ساعت 4لیوان راحت کثیف میکنن از بس آب میخورن فک کنم برای من باید همون ...

برای هر نفر یک لیوان مشخص کنید و خودتون و بچه ها رو راحت کنید 

بنده چهار تا ماگ برای اعضای خانواده با توجه به سلیقه خودشون تهیه کردم 

در طول روز با همون ماگ خودشون آب میخورن شب به شب با ماشین شسته میشن چون مخصوص نوشیدن آب هست و فقط خودشون استفاده میکنن از نظر بهداشتی هم مسئله ای نداره 

ققنوس
عزیییزدلمبه جا خوندم آدمای اطرافتون وقتی از یه چیزی به طور مستمر (مثل اسباب کشی،محیط شغلی و...) اذیت ...

دید شما خیلی مثبت وقابل ستایش هست 

فقط تو مستأجری به نظرم سختیش اجاره وودیعه هست که ماشاا... هرسال چقددددر میره روش 

یعنی اگه تقریبا پایدار بود یا مبلغ منصفانه ای بالا میرفت خیلی هم خوب بود این جابه جایی واسه روحیه 

🌟هرکی دوست داره ومشکلی نداره میشه مبالغ اجاره وودیعه رو بگین؟وهمینطور شهرتون رو؟

به زودی منم مامان میشم😍
✅️دوتا چاقو همون سرویس چاقو که عکس گذاشتید +دوتا سری همزن برقی امروز گذاشتم خروجی⬅️از سرویس چاقو به ...

سری همزن همونا که مارپیچ هستن؟

اصلا اونا واسه چه کاری ان؟

به زودی منم مامان میشم😍
برای هر نفر یک لیوان مشخص کنید و خودتون و بچه ها رو راحت کنید بنده چهار تا ماگ برای اعضای خانواده با ...

تو هرخونه ای گلم جواب نمیده

مثلا خواهرم بنده خدا برای تک تکشون ماگ داره

یعنی ۶عدد

ولی بچه ها از صبح تاشب ۴دست لیوان برمیدارن 

یعنی یکم اب میخورن و میزارن توماشین

یا نوشابه یا چای 

خلاصه به یه دلیلی نامردا کثیف میکنن

از ۶دست لیوان که یه ساله خریده  ۴دستش باقی مونده 

بعضیاشون دوتا ماگ دارن 🤦‍♀️

هنوز قهوه خوریم هس اونام کثیف میشه

یه ماه مای خواهرم شکست مجبوری صبح میرفتم تا عصر 

اینقدر ظرف کثیف میکردن

که فک میکردین هرروز ۳۰ نفر میان و میرن 

🤐

مثبت اندیش😇

منم دوتا لیوان ابی سفالی دارم دیگه دیدم استفاده نمیشه یکی اش برداشتم برای خودم به عنوان ماگ همه نوشیدنی هام به حز چای تو اون می خورم

به همسرم یه فلاکس مسافرتی ولیوانش هدیه داده بودند که لیوانش چون استیل گذاشتم برای دخترم

شادی صدام کنید
تو هرخونه ای گلم جواب نمیدهمثلا خواهرم بنده خدا برای تک تکشون ماگ دارهیعنی ۶عددولی بچه ها از صبح تاش ...

آموزش مهمه

من برای آموزش پسر بزرگم وقت گذاشتم ، اونم بصورت خودجوش برای برادرش تبدیل به الگو شد 

اگر خواهرتون فرزند بزرگ دارن کم کم آموزش رو شروع کنند ؛ بچه  خیلی کوچیک باشه نباید حساسیت بخرج داد اما بزرگتر که شدن باید یاد بگیرن

پسرای من برای غذا خوردن لیوان دیگه ای برمیدارن . در منزل ما چایی و نوشابه سرو نمیشه فقط بخاطر اینکه اگر دست و لبشون حین غذا خوردن کثیف شد لیوان برمیدارن ،بعد از غذا هم با ظرفاشون در ماشین ظرفشویی میذارن.

ققنوس