2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 27223 بازدید | 1136 پست
اینم سرویس چاقومه که به جز چند تا آیتم بقیش اصلا استفاده نمیشه و اون استند ها چقدر رو مخن من همه رو ...

منم دوتا چاقو کوچیکه و پوستکن و قیچیش رو استفاده میکنم اما از بقیه اشون نه 

یبار میخواستم استندشو بزارم خروجی هیجانی 

و چاقو ها رو داخل کابینت داخل ظرفی بزارم خداروشکر انجام ندادم😂

الان شیک مجلسی از داخل استند هرچیو بردارم سرجاش میزارم

مثبت اندیش😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه جالب که با اینا راحتین برای درست کردن غذا! من فقط تو سفره میزارم اینارو

یه قاشق بزرگ از این مدلی هست من با اون هم برنج هم میزنم موقع آبکشی و هم غذا درست میکنم دوتا قاشق بزرگ از این جنس استیل 

ملاقه هم زمانی که ابگوشت و ....

کفگیر رو هم تو دیس میزارم 

ولی اون قاشق بزرگه دوتا دارم تمام آشپزیام با اوناس🙃🙂😉

مثبت اندیش😇

سلام دوستان.

حالا که بحث ابزار هست منم ابزارمو بگم خییلییییی زیادن ولی همه شون به کارم میان بعضیا کم تر بعضیا بیشتر.

یه مقداریشون دو سال پیش گذاشتم خروجی اونایی که باقی مونده اینان👇

یه ساطور، دو تا لیسک، فرچه، ۳ تا کفگیر چوبی،دوتا چای صاف کن استیل یکیش برای صاف کردن اب گوشت و اب مرغ اون یکی برای چای

کاتر پیتزا _چاقو تیزکن _دوتا انبر سالاد_پوست کن_کاتر سیب زمینی_

همزن دستی_دربازکن برای کنسرو_گوشت کوب دوتا یکی فلزی یکی چوبی_یه جور ملاقه که باهاش ماکارونی رو هم میزنم اسمش نمیدونم چیه😁سیر پوره کن_زیرقاشقی برای کنار گاز_گردو شکن_هاون کوچولوی برنجی برای زعفران و میخک و هل و ...

یه قیف کوچیک_یه توری کوچیک مخصوص دمنوش_اب لیمو گیر دستی

فکر کنم تمام ابزارام اینا هستن.ب نظرم زیادن ولی همه شون ب کارم میان،اگر یکیش نباشه کارم لنگ میمونه

از بین همه اینا چاقو تیز کن و دربازکن خیلی کم و بندت استفاده میشن،ولی نمیتونم خروجی بذارم شوهرم حتما سراغشونو میگیره

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

خروجی امروز ۴ تا نمکدون شیشه ای یه دیس برنج و یه ظرف کوچیک که شکسته بود با چسب چسبونده بودم دیگه دوسش ندارم.

خداروشکر ورودی نداشتم به جز دارو بخاطر پسرم،دستش بخیه خورد

خدا بچه هامونو حفظ کنه💫💫💫

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

من طی پاکسازی 3ماه فیلم 3تا دمکنی که اضافه دونستم چونکه دمکنی خودش عامل بی‌نظمی داخل کشو وکارایی چندانی نداره 

کیسه سبزی بجاش میتونید تو قابلمه روحی بذارین سبزی رو هم تازه تره وهم مرتبتر داخل یخچال

نمگیر سرویسم هم گذاشتم خروجی یه دونه ازاین نمگیر حوله آیا دارم که خیلی بهتر عمل می‌کنه ونم پس نمیده

می دونید اینکه افراد ماکسیمال هستن اشکال نداره خوب این عزیزانم اینجوری دوس دارن من تا اینجای کار به ...

حالا فکر کن، کنار این ظرفهای نامربوط تو کابینت خوراکی ها هم باشه 🤦🏼‍♀️

❌لایک❌
من طی پاکسازی 3ماه فیلم 3تا دمکنی که اضافه دونستم چونکه دمکنی خودش عامل بی‌نظمی داخل کشو وکارایی چند ...

منم دمکنی و کیسه سبزی ها رو خیلی وقته گذاشتم خروجی 

ولی نمگیر یه سرویس 4تکه دارم و ازش استفاده میکنم حتی الان که ماشین ظرفشویی دارم موقعی که مهمان داشته باشم خیلی بیشتر به کارم میاد

❌لایک❌

قبل از اینکه ماشین ظرفشویی بگیرم فکر میکردم تا ماشین ظرفشویی پر بشه و شسته و خشک بشه، ظرف کم میارم 

در صورتی که کاملا برعکس بود 

اگه قبلا 12نیم لیوانی هام استفاده میشد الان 6-7تاش به صورت مستمر استفاده میشه 

این نکته هم برام حالب بود و هم یه نکته داشت و اون این بود، کسانی که رفت و آمد و مهمون ندارن با ماشین ظرفشویی حتی با همون تعداد 6تا بشقاب و لیوان و استکانم میتونن پیش برن 👌🏻

یه مورد دیگه اینکه اینجا در مورد مضرات وایتکس رو پوست و ریه ها و... صحبت میشد و خودم آگاه بودم ولی نمیتونستم ازش بگذرم 

ولی الان ماشین ظرفشویی تمـــــــــام ظروف رو برام برق میندازه انگار که با وایتکس شسته شده

دیگه ورودی وایتکس نخواهم داشت و سینک رو هم با نمک و جوش شیرین و سرکه سفید تمیز میکنم 👌🏻

❌لایک❌