2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 28086 بازدید | 1158 پست
موضوع صحبت فردا طبق لیست فردا❌️❌️❌️مگنت یخچال❌️❌️❌️❌خودم هیچ چیزی روی یخچال ندارم

فقط روی دستگیره کاور نمدی هست ،به جز جنبه تزئینی برای تمیزیش هم خوب بوده

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موضوع صحبت فردا طبق لیست فردا❌️❌️❌️مگنت یخچال❌️❌️❌️❌خودم هیچ چیزی روی یخچال ندارم

عکس پسرم که نگهدارنده ی برنامه کلاسی مدرسه اش هست .دوتا هم برچسب فوتبالی چسبونده که خودشون دارند بلند میشن . البته کنار یخچال هستند. 

می دونید اینکه افراد ماکسیمال هستن اشکال نداره خوب این عزیزانم اینجوری دوس دارن من تا اینجای کار به پذیرش رسیدم ولی مسئله منظم بودن مثلا یه کابینت ظروف کریستال

سوفله خوری

ادویه ها

قابلمه

این بهم ریختگی دیگه شامل علایق افراد نیست نظم مورد توافق همه افراد مگر نوجوانان در یک دوره ای از زندگیشون

شادی صدام کنید
من اصلا تحمل ندارم اینجور باشه خونمعکس ها از نی نی سایت گرفتم بازی با روان هستیمنیمال😂🤦‍♀️

وااااااای اصلا نمیتونم تحمل کنم.فکرکردم خونه شماس . چرا انقدر شلوغ . چجوری وسایلشونو پیدا میکنن بخدا . 

دوست دارم تک تک کارایی که کردین بخونم و لایک کنم اما وقت نمیشه .

بچه ها من دیروز یک کشو کابینت که مربوط به دستمال و سفره و .. بود پاکسازی کردم.... از توش یک پلاستیک تخمه درومد که نشستیم خوردیم😂

و یک پیشبند که گذاشتمش کنار که بره خروجی

چند تا کیسه داشتم برای نگهداری سبزی اما استفاده نمیکنم یعنی سالهاست استفاده نکردم. احتمالا بدمش به خواهرم....

وااااااای اصلا نمیتونم تحمل کنم.فکرکردم خونه شماس . چرا انقدر شلوغ . چجوری وسایلشونو پیدا میکنن بخدا ...

🤦‍♀️😂برای تو پیدا کردم

نه اینقدر با نظم برای من کابینتهام هس

هرچیزی دم دست و راحت پیداس

اینجور افراد  نظم ندارن علاوه بر ماکسیمال بودنشون

مثبت اندیش😇

وااااااای اصلا نمیتونم تحمل کنم.فکرکردم خونه شماس . چرا انقدر شلوغ . چجوری وسایلشونو پیدا میکنن بخدا ...

پیدا کردنش هیچی ،چقدر خسارت میخورن فکر کن از اون ته بخوان یه ظرف در بیارن یا باید همه رو بریزن بیرون یا از لا به لا رد کنن که چند تا ظرف هم ممکنه بشکنه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

چه خوب ترسو عزیز. برنامه ریختین؟

من روی یخچال مگنت ندارم اما کنار یخچال نقاشی بچه ها و چند تا شماره ضروری چسبوندم.... اما توی دید نیست.... دلم خوشه باهاشون.... 

می دونید اینکه افراد ماکسیمال هستن اشکال نداره خوب این عزیزانم اینجوری دوس دارن من تا اینجای کار به ...

نظم اره ندارن 

خودشونم اذیتن

خونه ی خواهرم که میگم ۳واحد  پر از وسایلاشونه 

طفلی همینجور شلخته وار کابینت هاش همه در ها خراب شدن

بسکه بزور جا دادن

خیلی افراد ماکسیمال اذیتن 

اصلا دست خودشون انگار نیستن

مثبت اندیش😇

سلام خانم ها در مورد ابزارهای آشپزخونه من حدود ۶ ساله عروسی کردم و این وسایل برای جهیزیه است  که بدون هیچ تفکری خریده شده و اون موقع من و مامانم فکر میکردیم  همه ی این ابزار لازم ان! 

سرویس کفگیر و ابزار من عین همین عکسه و به جز اینا یه کفگیر و ملاقه چوبی و یه لیسکم خریده بودیم 

من اصلا با سرویس کفگیر ملاقه راحت نیستم وقتی دستم میگیرم یه جوری میشم 😖😖 همیشه از لیسک و چوبی ها استفاده میکردم که چوبی ها خراب شدن رفتن خروجی الان نمی‌دونم اینارو بزارم استفاده کنم یا کلا بزارم کنار سرویس دیگه ای که راحتم جایگزین کنم 🤔🤔🤔🤔🤔

با سرویس ابزار مشکلی ندارم و بیشترشون استفاده میشن و خوب و راحتن !  به جز اینا یه قالب زن فلافل هم دارم که همیشه استفاده میکنم چون بلد نیستم بدون اون کوکو درست کنم🫣🫣🫣🫣 و اسکوپ زن !!!! 

سلام خانم ها در مورد ابزارهای آشپزخونه من حدود ۶ ساله عروسی کردم و این وسایل برای جهیزیه است که بدو ...

منم سرویس قابلمه که خریدم اینا روش بود. دوستشون ندارم اما دیگه مجبور بودم بخاطر قابلمه ها....