2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 28146 بازدید | 1158 پست
پس زحمت بکش همین لیست و کپی کن اونایی که به نظرتون اضافه اس جلوش بنویس( اختیاری) 😅منم اونایی که به ...

ببین راستش من شرایطم شاید با شما فرق کنه خب . همش بستگی به رفت و امد داره . من اگه الان میخواستم جهیزیه بخرم . گاز رومیزی نهایت سه شعله . ماشین لباسشویی . یخچال . فرش بدون طرح . ظرف و ظروف اندازه ۶ نفر . وسایل چوب نمیخرم اگرم بخرم ی مبل ساده نیم ست که دراون صورت فرش رو حتما حذف میکنم . 

ببین راستش من شرایطم شاید با شما فرق کنه خب . همش بستگی به رفت و امد داره . من اگه الان میخواستم جهی ...

حس میکنم وقتی بچه هام ازدواج کنن برن 

هر مرحله بیشتر خلوتی رو دوست دارم 

الان دوتا پسربزرگام نیستن 

کلی جا اضافه داریم 

اتاق اضافه و...

یک عالمه از وسایلشونو چون نیاز داشتن بردن 

به همسرم میگفتم بزرگا ازدواج کنن خونه بعدی رو باید کوچیکتر اجاره کنیم 

اصلا انقدر فضا تو هال و پذیرایی و اتاقها و پارکینگ و حیاط نیاز نداریم 

حتی دلم میخواد تعداد کمد و کابینت ها رو هم کمتر کنم 

❌لایک❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین راستش من شرایطم شاید با شما فرق کنه خب . همش بستگی به رفت و امد داره . من اگه الان میخواستم جهی ...

سر همین گفتم بنویسید اختیاری که هر کس شرایط خودشو بسنجه و تو اون مورد فکر کنه

مثلا من چرخ خیاطی رو نوشتم اختیاری چون خیلی ها استفاده نمیکنن ولی فکر میکنن ضروریه حتما باید بخرن!  

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

یخچال رو قشنگ تمیز کردم. دوتا قوطی شیر خشک یکیش برای آلوچه بود که ریختم روی یه قوطی دیگه و خالی شد، یکیش هم یکم سنجد داشت گذاشتم جلو دست خورده بشه. یه جوشونده برای گزش حشرات بود که دیگه لازم نیس و گذاشتم خروجی. چند تا قرص رو منتقل کردم به کابینت دارو ها. پودر نارگیل تو نایلون بود که ریختم توی ظرف. جا میوه ای هم تازه دستمال کشیدم تمیز بود.

سه تا کابینت از دیشب تمیز کردم. چند تا آیتم از کابینت زیر سینک گذاشتم تو کابینت بغلی که نیمه خالی بود و کلی جا باز شد. 

قسمت دارو هارو چک کردم یه تعداد زیادی قرص و پماد تاریخشون گذشته رفتن خروجی. اینا اکثرا مربوط به دوران بارداریم میشدن.

یه دور هم لباسشویی روشن کردم و لباس هارو پهن کردم✨️

دخترم که خوابید بالکن هم تمیز کردم. بعدم رفتم سراغ راهرو. این دو قسمت رو خیلی وقت بود نرسیده بودم تمیز کنم.

دو تا دستمال گردگیری و یه کاردک هم رفتن خروجی.

یکم خونه رو مرتب کردم بعدشم استراحت کردم الانم دخترم بیدار شده باید شام درست کنم و کارهای دیگه✨️

نهال🌱

حس میکنم وقتی بچه هام ازدواج کنن برن هر مرحله بیشتر خلوتی رو دوست دارم الان دوتا پسربزرگام نیستن کلی ...

آخ که چقدر شما منبع آرامشی .هنوزم با اسباب کشی حال میکنی ؟ ی سوال از شما دارم . من حالم تو خونه اپارتمانی خوب نیست به نظرت برم حیاط دار اجاره کنم . ؟عاشق حیاطم . 

حس میکنم وقتی بچه هام ازدواج کنن برن هر مرحله بیشتر خلوتی رو دوست دارم الان دوتا پسربزرگام نیستن کلی ...

من امروز به مامانم گفتم فضای دراورم خالیه . شاید بفروشمش . چون تو فکر جابه جایی ام . ببین از پشت تلفن میخواست منو بکشه . گفت میکشمت بدیش بره . خدا از دلش خبر بده چقدر بابت زاییدن من پشیمونه 🤣🤣🤣🤣

آخ که چقدر شما منبع آرامشی .هنوزم با اسباب کشی حال میکنی ؟ ی سوال از شما دارم . من حالم تو خونه اپار ...

عزیییزدلم

به جا خوندم آدمای اطرافتون وقتی از یه چیزی به طور مستمر (مثل اسباب کشی،محیط شغلی و...) اذیتن،شما هم اون شرایط رو دارید سعی کنید آیتم های مثبتشو برای خودتون تعریف کنید تا دچار فرسایش اعصاب و روان خودتونو‌ و اطرافیانتون نشید 

از اینکه سالی یه بار یا چند سال یه بار محله و همسایه ها و مدل خونه و بزرگ و کوچیک بودنش و ... عوض میشه عشق میکنم 

حالا اینا به کنار اون پاکسازی های اثاث کشی رو بگو

🙃🙃🙃🙃🙃

اگه شهر و کشورمم عوض میشد بازم مشکلی نداشتم 

هرچند کشورمو خیلی دوست دارم 

............

اگه شرایطشو دارید حتما این کارو انجام بدید 

تو این دنیای دو روزه به خودتون سخت نگیرید 

❌لایک❌
عزیییزدلمبه جا خوندم آدمای اطرافتون وقتی از یه چیزی به طور مستمر (مثل اسباب کشی،محیط شغلی و...) اذیت ...

ممنونم واقعا . اره من قبلا که مستاجر بودم روحیه م بهتر بود. منتظر سرسال بودم . ولی الان که ۸ ساله بند شدم ی جا . به اسم اینکه مثلا تو خونه خودمونیم اصلا خوب نیستیم همسرمم خسته شده . میگه بندازیمش اینجا بریم حیاط دار تجربه کنیم . نظر شمام شدیدا برام مهم بود .

عزیییزدلمبه جا خوندم آدمای اطرافتون وقتی از یه چیزی به طور مستمر (مثل اسباب کشی،محیط شغلی و...) اذیت ...

منم مستاجرم خونه جدید رفتن و دوس دارم ولی راستش تو شهر ما خونه برای اجاره به سختی گیر میاد و اینکه مستأجری اونجاش سخته که کمد کابینتش جور نیس یا اینکه وسیله‌ها یا کم میاد یا زیاد واینکه نمیتونی اونجوری که دلت میخواد خونه رو دستکاری کنی چونکه هزینه کردنش برات نمیصرفه

سلام دوستای گلم 

همیشه میخونمتون و انگیزه میگیرم ❤️

قبلاً هم پیام گذاشتم اینجا 

تا جایی که میشه رفع انباشتگی میکنم و حواسم به ورودی ها هست ولی بعضی مواقع اشتباه میکنم خرید هیجانی میزنم 🤦🏻‍♀️

دوستون دارم 🥰

منم مستاجرم خونه جدید رفتن و دوس دارم ولی راستش تو شهر ما خونه برای اجاره به سختی گیر میاد و اینکه م ...

ما هم اینجور چیزا برامون پیش میاد 

از همون اول سنگامونو با صاحب خونه وامیکنیم 

که مثلا اینجاها نیاز به تعمیر و اینا داره عوضش از اجاره کم میکنه 

❌لایک❌