2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 28130 بازدید | 1158 پست
چطور بفروشم کسی میخره؟ فقط تو این سالها واسه مهمون استفاده شده.بعد بدم پنبه رو بزنه استفاده نکنیم با ...

بده تشک دوزا میخرن

یه سطح تمیز پهن میکنم ملافه رویی رو در میارم  تایدو آب داغ روسطحش دست میکشم با شلنگ آب میزنم و لگد میکنم کفش بره.

تابستون بچه ها یسره دراز کشیدن گوشی بدست. عرق میکنن

بده تشک دوزا میخرنیه سطح تمیز پهن میکنم ملافه رویی رو در میارم تایدو آب داغ روسطحش دست میکشم با شلن ...

چه ایده های خوبی می دید

من نمی دونم تشک هام چیه ولی مثلا می تونم بفروشم

اماده بخرم

هفته پیش تو یه مغازه اماده تک نفره ۵۰۰ بود

شادی صدام کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مال ما یه درجه از اینم بالاتره 😂 یه دفعه تو مهمونی با فنجون کریستال پذیرایی کردیم عموم گفت بسه دیگه ...

آفرین به عموجان...ماهم معمولا سری اول چای با تشریفات هست ...سری دوم با لیوان فرانسه

برای  کشو میز جدیدم تو کابینتی خریدم فردا قرارع ببرم بندازم توش ..تو این سالها هیچ یک از همکاران ندیدم انجام بدن اما من به رنگ خود کشوها گرفتم که بندازم ..قبلا هم داشتم ولی میز عوض شده و سایز کشوها فرق داره امروز اندازه گرفتم و خریدم قرارع فردا ببرم 

دارم کابینت میزنم جای ظرفشویی رو کابینت کار گذاشتخودم قبلا اصلا دوست نداشتم ولی الان میبینم گاهیی ...

یونیوا 15نفره(قبلا اینجا اشتباها گفتم 14نفره) 

26تومن

اگه ما اهل انباشت نباشیم همون کمد و کابینت هام خالی میشه و بلااستفاده میمونه

ولی این وسیله تو خونه واجبه 

این هفته ای که گذشت به شدت سرما خوردم(انفولانزا) به فاصله یکی دو روز همه مریض شدیم همزمانم هم عادت ماهیانه بودم

فکر کن چه حالی داشتم 

دست تنها هم باید به همه میرسیدم و هم به خونه و زندگی،ماشین ظرفشویی برای من مثل کسی بود که خیالمو از بابت شستن انبوه ظروف راحت کرده بود 

.... 

اگه میتونی کمد و کابینت ها رو کمتر کن و جا برای ماشین ظرفشویی باز کن 

❌لایک❌

در مورد قابلمه و تابه های بزرگی که کم استفاده میشه 

من یه زمانی قابلمه و صافی و گاز بزرگ چهارشعله، کفگیر و ملاقه و... اینها داشتم 

به مرور اینها رو فروختم 

الان یه قابلمه چدن به اندازه درست کردن برنج برای ده نفر دارم که اگه پسرام اینجا باشن در حد یه خونواده ای که دوتا بچه دارن میتونم مهمونی بدم و همچنین یه تابه بزرگ در همین حد که بتونم برای این تعداد شامی و گوجه درست کنم، این بزرگترین قابلمه و تابه منه که دارم. 

گاهی تو اون قابلمه آش یا شله زرد هم میپزم 

دوتا قابلمه رویی هم دارم 

دوتا هم قابلمه چدن برای پلو و خورشت در حد 4نفر خودمون و یه تابه در همین حد 

اینها استفاده روزمره منه 

همین 

❌لایک❌
تا جایی که باعث مشغولیت ذهن نشن خوبن...

ولی من حس میکنم از وقتی با این سبک اشنا شدم خداروشکر ارامشم بیشتر شده ،نشخوار ذهنیم در حد طبیعی شده و اجازه انباشت اطلاعات به ذهنم نمیدم

اینجا هم برای خودم هدف تعیین کردم که باعث میشه جلوی ورودی اطلاعات بیهوده گرفته بشه. 

هدفم اینکه میخوام در اینده بنده ی بهتری باشم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
متوجه نشدم عزیزم

بعضی وقتا این راحت بودن باعث میشه بعضی جاها به خودشون اجازه بدن دخالت کنن و اذیت کنن.

حد و مرز خودشون و نمیدونن 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را