یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از جهازم یه ست قابلمه لانه زنبوری مارک لاوان دارم ده ساله استفاده میکنم خیلی خوب موندن البته از روز اول از قاشق تفلون استفاده کردم دو سایزش روزمره عصای دستمه . باز برای سرخ کردنی هم قابلمه عصاب دستمه از تابه ش فقط برای درست کردن کوکو و خاگینه استفاده میکنم . شیر جوشش هم خیلی لازمم میشه .یه تابه کوچک رویی هم دارم فقط واسه املت
در دوران ماکسیمالی یه سرویس قابلمه استیل و دوباره یه سرویس تفلون لانه زنبوری خریدم که نگه داشتم خروجی نمیذارم.
قابلمه و تابه سایز ۵۲
قابلمه و تابه سایز ۴۰
قابلمه و تابه رویی سایز ۵۰
سایز بزرگهام دیگه زیادن ولی لازمم میشن تو مهمونیام ☹️
. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم . Bize göre değil bizim için değil
چون ضخامت داره فکر میکردم کیک توش نمیپزهقصد داشتم یه قالب سایز کوچیک بخرم اینجوری دیگه ورودی نمیدم � ...
هایدی جان منم وقتی میخوام کیک برای افراد بیشتری درست کنم دستگیره های قابلمه تفلون بزرگ رو با ورق آلومینیومی می پوشونم و میذارم تو فر دسته هاش اصلا نمی سوزه.
. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم . Bize göre değil bizim için değil