2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 27169 بازدید | 1134 پست
باز سازی دقیق مثل قبل میشه ؟یا انگار رنگ خودم زدیم و سریع پاک میشه ؟چند وقته زدین ؟ما یکی از آشنا ها ...

نه من دیدم خیلی خوب میشه ولی خب میگن که موادی که میزنن مضره 

بازم نمیدونم

نهال🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه من دیدم خیلی خوب میشه ولی خب میگن که موادی که میزنن مضره بازم نمیدونم

اره منم شنیدم سرطانزاست

البته شنیدم همینایی که مام استفاده کردیم و خورده شدنم اینام سرطانزاست

خدا میدونه

مثبت اندیش😇

اره منم شنیدم سرطانزاستالبته شنیدم همینایی که مام استفاده کردیم و خورده شدنم اینام سرطانزاستخدا میدو ...

نمیدونم والا 

به نظرم بهترین جنس برای قابلمه استیله

ولی خب اونم برای سرخکردنی ها و برنج و اینا مناسب نیست چون مثل گرانیتی ها نچسب نیست.

نهال🌱

نمیدونم والا به نظرم بهترین جنس برای قابلمه استیلهولی خب اونم برای سرخکردنی ها و برنج و اینا مناسب ن ...

من یه سرویس روحی داشتم دوسشون نداشتم نو بودن دادم رفت 🙃

الان میبینم زن داداشم داره 

چه قدر تمییز نگه داشته و چقدر سرخ کردنی رو خوب سرخ میکنه تو ماهیتابه بزرگش عالیه

استیل جاریم داره من دوس ندارم قلق داره 😄

مثبت اندیش😇

موضوع صحبت فردا طبق لیست دختر آفتاب ✅️✅️✅️قابلمه ها وماهیتابه های خیلی کوچیک یا خیلی بزرگ که کمتر اس ...

در مورد قابلمه ها من تو این ۶ سالی که خونه ی خودمم هیچی اضافه نکردم هر چی هست برای جهیزیه است اون موقع یه سرویس ۸ تایی گرفتیم یکی هم ۴ تایی یه قابلمه و ماهیتابه بزرگ  که این دو تا بالای کمد دیواری آن و خیلی کم استفاده میشن ولی استفاده میشن و نمیشه خروجی بزارم دو تا هم قابلمه مسی خریده بودیم اون موقع که زیاد استفاده نمیکنم ولی خیلی دوسشون دارم 🫠

این قابلمه های منه که بعضی تیکه ها خیلی استفاده میشن بعضی ها کمتر یه ماهیتابه روحی هم مامانم برای همسرم خرید که دوست داشت اونم هر وقت همسرم صبحانه خونه باشه تو اون درست میکنه 

من سه تا تشک پشم دارم توی بیست سال استفاده نشد ولی گذاشتم شاید یه مهمان جدید بیاد رختخواب نو داشته ب ...

چطور بفروشم کسی میخره؟ فقط تو این سالها واسه مهمون استفاده شده.بعد بدم پنبه رو بزنه استفاده نکنیم بازم میخوابه؟

شما دم دستی پشم رو میشوری پشماشو بازنمیکنید؟

من دوتا قابلمه سرویسم یکم خراب شدن موادشون رفته،میخواستم بفروشم و ی قابلمه بزرگتر که گفتم نیاز دارم بخرم

هرازگاهی هم میگم بدم بیرون مواد بزنن،ولی چون انقدر میگن مضره موندم!!اگه نظری دارین ممنون میشم بگین

چطور بفروشم کسی میخره؟ فقط تو این سالها واسه مهمون استفاده شده.بعد بدم پنبه رو بزنه استفاده نکنیم با ...

سلام 

دوست عزیز اینکه کدوم شهر زندگی میکنین مهمه که تشک پشم داشته باشین یا پنبه 

ما منطقه کوهستانی هستیم و اینجا اگه تشکا پشم نباشه بدن درد میگیریم . 

در مورد شستنش هم هروقت کثیف شد با مایع ظرفشویی میشوریم خیلی نرم میشه وقتی کمی آبش رفت و فقط نم داشت با چوب می‌زنیم بعد خشک شدنش هم خیلی نرم و لطیف میشه.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خداروشکر صفحات خیلی تند جلو می‌ره تا بخونم و جواب بدم موضوع عوض شده 🤦🏻‍♀️

ماگ : دوتا ماگ زمان مدرسه جایزه داده بودن که همون زمان خروجی شد به قول یکی از دوستان بخاطر لبهای ضخیمش نوشیدنی توش نمی چسبه چهار نفریم و چهارتا لیوان فرانسه تو آبچکان داریم تا به الان که موقع کثیفی تو سینک انباشتگی ایجاد نشده.

فلاسک: سه تا بود شیشه یکی شو دخترم شکست بعد نمی صرفید دوباره شیشه بندازم طرفش رو بدون شیشه فروختم 

الان دوتا فلاسک داریم یکی کوچک برای مسافتهای نزدیکتر و یکی بزرگ برای مسافت های دورتر.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil